Deniz Naki Kimdir?

Deniz Naki Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Hayatı ve güncel biyografisi sizlerle.

PAYLAŞ
Deniz Naki Kimdir?
  • 0
  • 3699
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı:  Deniz Naki
Doğum tarihi:   09/07/1989 (30 yıl yaşında)
Doğum yeri:  Almanya Düren – Tunceli
Boyu: 1.76 cm
Kilo: 70 kg
Burcu: Yengeç
Eğitim durumu: Üniversite, Lisans
Medeni hali: Bekar 
Meslek: Futbol Oyuncusu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Deniz Naki kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türk asıllı futbolcu Deniz Naki kimdir? Nereli? Kça yaşında? Evli mi? Sevgilisi kim? Futbol kariyeri, oynadığı takımlar, attığı goller, kısaca hayatı ve biyografisi hakkında güncel bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak.

Deniz Naki hayatı ve biyografisi

Türk asıllı Kürt kökenli Alman doğumlu Deniz Naki 9 Temmuz 1989 yılında Almanya Düren’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Almanya’da başlayan Deniz Naki aslen Tunceli Dersimlidir. Hem annesi hem de babası aslen Tuncelilidir.  

Deniz Naki hangi takımlarda oynadı?

Deniz Naki, futbol kariyerine Fc Düren takımında başladı. Bu süreçten sonra Almanya’da Bayer Leverkusen alt yapısında önemli bir yol kat etti.  Deniz Naki’nin Almanya altyapısından sora Türkiye’ye dönerek burada ilk olarak Gençlerbirliği futbol takımında forma giydi. Daha sonra 2.lig takımlarından olan Amedspor’a transfer oldu. Futbol oyuncusu Deniz Naki Amedsporda forma giymeye devam ederken çeşitli durumlarla günceme geldi.

Deniz Naki geçtiğimiz yıl “ayrımcılık ve ideolojik propaganda nedeniyle 3 yıl 6 ay müsabakalardan men ve 273 bin lira para cezasına çarptırıldı. “Deniz naki daha önce de  “terör örgütü propagandası” suçundan 1 yıl 6 ay 22 gün hapse çarptırılmıştı. Bu durumlar yüzünden Deniz Naki’nin Türkiye’deki aktif futbolculuk yaşamı resmen son ermiştir. Günümüzde yaşamını Almanya’da sürdüren eski futbolcunun yeniden sahalara dönüp dönmeyeceği ise bilinmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!