Diana Şahenk kimdir?

Diana Şahenk kimdir, nereli, kaç yaşında, yabancı mı, dini ne, boyu, kilosu ve burcu? Ferit Şahenk’in eşi kimdir? Ünlü işadamı Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk ailesi, kızı, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

PAYLAŞ
Diana Şahenk kimdir?
  • 0
  • 10092
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Dianne Şahenk
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: Amerika
Boyu: 1.70 cm
Kilo:  56 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Ferit Şahnek ile)
Meslek:  İş Kadını
İnstagram hesabı için tıklayın.

Diana Şahenk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Diana Şahenk kimdir, nereli, kaç yaşında, dini ne, boyu, kilosu ve burcu?  Ferit Şahenk’in eşi kimdir? Ünlü işadamı Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk ailesi, kızı, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Diana Şahenk hayatı ve biyografisi

Diana Şahenk aslı ve tam adı ile Dianne Şahenk Amerika’da dünyaya geldi. Diana Şahenk ailesi McIntayre ailesinin mensubudur. Eğitimine Amerika’da başlayan Diana Şahenk’in hayatı 1980’li yıllarda Harvard University’sinde öğrenciyken bugün Doğuş Grubu, NTV ve Garanti BBVA’nın sahibi olan Ferit Şahenk ile tanışması ile bir anda değişti. Ferit Şahenk Diana Şahenk ile üniversite sıralarında tanışarak birbirine aşık olurlar. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İş adamı Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk Amerikalı ve Amerika vatandaşıdır.

Diana Şahenk 1989 yılında Amerika’dan İstanbul’a ailesi ile birlikte gelerek Ferit Şahenk ile Hilton Otel’de nikah masasına oturdu. İstanbul’da evlenen Diana Şahenk, aynı zamanda Procter&Gamble şirketinin de sahibidir.  Diana Şahenk  ve Ferit Şahenk çiftinin bu evliliklerinden 1998 yılında “Defne” adında bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Ferit Şahenk’in kızı Defne Şahenk 2019 itibarı ile 21 yaşındadır. Diana Şahenk  ve Ferit Şahenk 30 yıldır evlidirler. 2018 yılında “Ferit Şahenk boşandı” şeklinde çıkan haberlere karşın Ferit Şahenk açıklaması şöyle olmuştur. “Karımla buradayım, baba topraklarımda… “Eşiyle boşandı” diye yazıyorlar, hayır, boşanmadım! Eşim Diana burada.” demiştir.

Ferit Şahenk Türkiye’nin ve dünyanın saygın iş adamları arasında yer almaktadır. Ferit Şahenk babası ise 2001 yılında yitirdiğimiz Doğuş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Niğdeli işadamı Ayhan Şahenk’dir.

Diana Şahenk fotoğrafları

Diana Şahenk vikipedi
Diana Şahenk kızı
Diana Şahenk boy kilo ve burcu
Diana Şahenk boşandı
Diana Şahenk biyografi
Diana Şahenk ailesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!