Didem Açar kimdir?

Didem Açar kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç, kilosu, hangi burç? Didem Açar sevgilisi? Tiktok Fenomeni Didem Açar (Diddew) kimdir?

PAYLAŞ
Didem Açar kimdir?
  • 0
  • 7598
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Didem Açar
Doğum tarihi: 2003
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.68 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Fenomen, Influencer
İnstagram hesabı için tıklayın

Didem Açar nereli? Kaç yaşında?

Didem Açar kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç, kilosu, hangi burç? Didem Açar sevgilisi? Tiktok Fenomeni Didem Açar (Diddew) kimdir? Didem Açar kimdir tik tok paylaşımları ile olay yaratan ve popüler olan genç fneomen hakkında merak edilenler hayatı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Didem Açar hayatı ve biyografisi

Didem Açar Türk Tiktoker, Tiktok fenomeni ve Influencer’dır. Özellikle TikTok uygulaması üzerinden paylaştığı içeriklerle tanınmaya başladı. Çok kısa bir süre içinde ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Didem Açar YouTube kanalında ve Instagram’da da oldukça popüler. Tiktok uygulamasında çektiği videolar ile ünlenen Sosyal medya fenomeni Didem Açar giderek geniş kitlelere ulaşmayı sürdürüyor.

Diddew aslen nereli yaş boy kilo vikipedi

Didem Açar 2003 yılında dünyaya geldi. S0syal medyada tiktok kitlesi 1 milyonun üzerinde olan 17 yaşındaki genç tiktoker 70 milyonu aşan beğeni sayısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Didem Açar videoları kadar özel hayatı ile de takipçilerinin gündeminde.

Diddew sevgilisi

Didem Açar (diddew) ile İlgili aramalar arasında en çok merak edilen soru kuşkusuz sevgilisi var mı sorusu oldu. Didem Açar eski sevgilisi Baran iken daha sonra yeni bir aşka yelken açarak Mehmet Javeed ile sevgili oldu. Aynı zamanda Beşiktaş’lı olan Didem Açar sosyal medya da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

@diddew

1.4MİLYON 🤩 TEŞEKKÜRLER 🙏🏻🤍

♬ Minik Farem Kullandııııı – bademsonsuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!