Dilan Polat kimdir?

Dilan Polat kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, eşi kim, çocukları var mı, annesi, babası kim? Dilan Polat annesi babası neden öldü?

PAYLAŞ
Dilan Polat kimdir?
  • 0
  • 11078
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı:Dilan Polat
Doğum tarihi: 21 Temmuz 1990
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.68 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: Yengeç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Engin Polat ile)
Meslek: Fenomen, Estetik Uzmanı
İnstagram hesabı için tıklayın

Dilan Polat nereli? Kaç yaşında?

Dilan Polat kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, eşi kim, çocukları var mı, annesi, babası kim? Dilan Polat annesi babası neden öldü?  Dilan Polat ne iş yapıyor, kaç tane güzellik merkezi var? Dilan Polat estetik oldu mu? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Dilan Polat hayatı ve biyografisi

Dilan Polat Türk Estetik Uzmanı ve aunı zamanda sosyal medya fenomenidir. İnstagram hesabı üzerinden paylaştığı içerikler ve videolarla tanınmaya başladı.

Dilan Polat annesi babası neden öldü

Dilan Polat 21 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Henüz küçük yaşlarda annesi ve babası trafik kazası geçirdi. Liseden mezun olduktan sonra üniversite hayatına devam eden Dilan Polat iş hayatına fotoğraf çekmekle başladı.

Dilan Polat profesyonel olarak doğum fotoğrafçısı olarak iş hayatına atıldı. Kısa bir süre sonra pek çok ünlünün doğum fotoğraflarını çekti böylece hayatı bir anda değişmeye başladı. 2017 yılında “Dilan Polat Güzellik Merkezlerini” kurdu. Günümüzde milyonlarca kişi tarafından instagram üzerinden takip edilen Dilan Polat Özel hayatında Engin Polat ile evli olup 2 çocuğu bulunmaktadır.

Dilan Polat eşi

İnstagram fenomeni Dilan Polat Mayıs 2020 tarihinde yayınladığı bir video ile kendisine şantaj yapıldığını dile getirerek annesinin babası tarafından 17 yıl önce öldürüldüğünü gözyaşları içinde dile getirerek gündeme gelen isim olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!