Doğanay Oğuz kimdir?

Doğanay Oğuz kimdir, nereli? Doğanay Oğuz kaç yaşında tik tok? Doğanay Oğuz sevgilisi kırmızı oje? Doğanay Oğuz (doganaybiri – deliyiz 46) tiktok fenomeni saç modeli, sevgilisi Pelin kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Doğanay Oğuz kimdir?
  • 0
  • 5303
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Doğanay Oğuz
Doğum tarihi: 2001
Doğum yeri: Ağrı
Boy: 1.70 cm
Kilo: 57 kg
Burcu: Başak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Tiktoker, Yoytuber, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Doğanay Oğuz nereli? Kaç yaşında?

Doğanay Oğuz kimdir, nereli? Doğanay Oğuz kaç yaşında tik tok? Doğanay Oğuz sevgilisi kırmızı oje? Doğanay Oğuz (doganaybiri – deliyiz 46) tiktok fenomeni saç modeli, sevgilisi Pelin kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Doğanay Oğuz hayatı ve biyografisi

Doğanay Oğuz Türk Tiktoker ve sosyal medya fenomenidir. Sosyal medya kanalları üzerinden paylaştığı yaratıcı içeriklerle tanındı ve tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Doğanay Oğuz kimdir, nereli, sevgilisi

Doğanay Oğuz 2001 yılında dünyaya geldi. Memeleketi aslen Ağrı’dır. Ankara’da yaşamını sürdürmektedir. Doğanay Oğuz tiktok ve instagram hesapları üzerinden takipçileri bulunan ünlü sosyal medya fenomenleri arasında yerini almaktadır. Genç yaşına rağmen ürettiği içeriklerle milyonlarca kişinin kalbinde taht kurmayı başarmıştır. Genç yetenek ve fenomen Doğanay Oğuz henüz 19 yaşındadır. Eğitim sürecine ilişkin olarak okuluna devam ettiği bilinmektedir.

Mayıs 2020 verilerine göre yotube kanalı üzerinden kendisini takip den kişilerin sayısı 400 bin iken kendisini tiktok uygulaması üzerinden takip edenlerin sayısı ise 3 milyon civarındadır. İnstagram takipçisi ise yaklaşık 162 bin civarındadır.

Doğanay Oğuz bir dönem Kırmızı Oje Fatma Kılıç ile sevgili oldu. Ancak aralarında 10 yaş fark olduğu için bu durum biraz takipçileri tarafından anormal karşılanmıştır. Fatma Kılıç 2 çocuk annesi ve Doğanay Oğuz’dan 10 yaş büyüktür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!