Doruk Kaya

Doruk Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, eski eşi? Doruk Kaya boy kilo yaş hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Doruk Kaya
  • 0
  • 13973
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Doruk Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Doruk Kaya fotoğraf sanatçısıdır. 1978 tarihinde doğdu. Caz müzik sanatçısı, şarkıcı ve aynı zamanda söz yazarı Ceylan Ertem’in eşidir. 2011 yılında Ceylan Etrem ile gerçekleştirdiği evlilik sonrasında adı duyulmaya başladı ve tanınmaya başlandı.

Doruk Kaya hayatı ve biyografisi

Doruk Kaya 1978 yılında dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini fotoğrafçılık üzerinde tamamladı. Ürün ve katalog fotoğrafları çekti klip çekimleri yaptı.

Doruk Kaya özel hayatında 11 Temmuz 2011 tarihinde caz müzik sanatçısı Ceylan Ertem ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu evliliklerinden çocukları olmadı. Magazin ve basın gündeminde Doruk Kaya Ceylan Ertem boşandı haberleri sıkça yer almış olsa da çiftin boşanma ile ilgili resmi bir adımları olmadı. 

Doruk Kaya 2022 yılı itibariyle 12 yıllık Ceylan Ertem ile evlilikleri devam etmekte olup günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Doruk Kaya eşi Ceylan Ertem 2018 yılında kadınlarla ilişki yaşamak istediğini belirtmiş ve bu çarpıcı açıklamalarla basın ve magazin dünyasında konuşulan isimler arasında yer almıştı. Ayrıca kadında ve erkekte göbeği sevdiğini de belirtmiştir. Ceylan Ertem ayrıca bir söyleşi kendisini eski kafalı olduğu, iltifat edildiğinde utandığını ve güzel olmadığını ifade etmiştir. Bir dönem instagram sayfası hacklendiği için eski eşinin soyadını kullanmıştır.

Doruk Kaya boy kilo ve hangi burç?

Doruk Kaya boyu 1.74 cm kilosu 83 kg ve burcu Oğlak.

Doruk Kaya Ceylan Ertem boşandı!

Doruk Kaya Ceylan Ertem 2011 yılında başladıkları hayat yolunda 2022 yılında evliliklerinin 12 yılında. Ünlü çift boşanmadı.

Doruk Kaya ne iş yapar?

Caz müzik sanatçısı Ceylan Ertem eşi Doruk Kaya meslek olarak fotoğrafçılık yapmaktadır. Ceylan Ertem eşi fotoğrafçı Doruk Kaya kimdir, kaç yaşında, ne  iş yapar, düğünü fotoğrafları, boşandı mı, eski eşi, kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!