Dr. Nowzaradan Kimdir?

PAYLAŞ
Dr. Nowzaradan Kimdir?
  • 0
  • 10782
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 5 dakika da oku
  • +
  • -

Dr. Nowzaradan kimdir? Dini ne? Dr.Nowzaradan Ermeni mi?

Dr. Nowzaradan kimdir? Dr. Nowzaradan dini ne? Aslen nereli? Kaç yaşında? Kariyer yolculuğu, hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen tüm soruların cevapları  kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Dr.Nowzaradan sözleri ve Dr.Nowzaradan diyeti

TLC Ağır Yaşamlar programı doktoru Dr. Nowzaradan kimdir? Ağır Yaşamlar doktorunu kim seslendiriyor? İşte şaşıracağınız yönleri ile Dr. Nowzaradan kimdir?Sorusunun yanıtı. Dr.Nowzaradan nereli, diyeti, caps ve diyet listesi ve bunun yanında en çok merak edilen yönü ile dini nedir? Hastaları ne durumda? Dr. Nowzaradan,  hastalarının hitap ettiği şekilde Dr.Now, bilinmeyen gerçek adı ile Younan Nowzaradan 11 Kasım 1944 senesinde İran başkent Tahran’da dünyaya geldi. Bugün 74 yaşında idealist bir doktor.  Dr. Nowzaradan İranlı ve İran’da doğup büyüdü. 

Dr.Nowzaradan boyu, kilosu burcu ne?

Dr.Nowzaradan Boyu 162 cm. Kilosu 66 kg.

Dr.Nowzaradan nereli? Dr.Nowzaradan hayatı!

Dr.Nowzaradan çocukluk yılları ailesi ile birlikte Tahran’da geçti. İlkokul eğitimini, orta ve lise öğrenimini Tahran’da tamamladı. Persçe, Farsça ve İran Azericesi dillerini bilmektedir. Aslen İranlıdır. Dini İslam ve Müslüman’dır.  Hastalarına merhameti, yaklaşımı da takdire şayandır. 1964 yılında Tahran Üniversitesi Tıp Fakültesi Bölümünü kazandı ve burada okumaya başladı. Tahran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1970 senesinde mezun olduktan sonra, Tıp alanında araştırmalar ve eğitim almak için Amerika’ya geldi. 1970 yılında 27 yıllık hayat arkadaşı o dönemlerde sekreter olan Delores ile tanışır. 1975 yılında evlilik kararı alırlar.  Bu evliliklerinden 3 çocukları olur. Ancak bu evlilik 2002 senesinde Dr Nowzaradan’ı yoğun tempoda çalışması neden ile son bulur. Dr Nowzaradan evlilik sonrasında tüm ailesini İran’dan Amerika’ya getirir.Sonradan hastalanan annesine eşi bakar. Dr. Nowzaradan kimdir? Yolculuğumuza devam ediyoruz. 

Dr.Nowzaradan hangi hastanede ve Dr.Nowzaradan kim seslendiriyor?

Dr. Now, Laparoskopik cerrahi, Laparoskopik Bariatrik cerrahi unvanlarının yanı sıra iyi bir diyetisyen ve çok iyi bit operatör. Mide cerrahisinde uzmanlaşmış tanınmış bir cerrahtır. Profesyonel bir cerrah olarak, obezite ve kilo yönetimi ile ilgili zorluklarla karşılaşan birçok kişiye yardım etmiştir. Obez insanlar için kilo yönetimi hakkında televizyon programı olan Ağır Yaşamlar programında yer aldı. Hastaların 600-lb gösterisindeki cerrahi operasyonlar aracılığıyla kilo sorunları ile başa çıkmaya çalışan insanlara yardım ediyor.

Dr. Nowzaradan, 40 yıldır hastalara yardım ediyor!

Dr. Şimdi kimGastrik bypass cerrahisinde uzman olmasına rağmen, Dr. Now, çeşitli genel, vasküler ve kilo kaybı ameliyatları yapmaktadır. Bunlar arasında Roux-en Y gastrik bypass, lap band sistemi, gastrik sleeve ve revizyon cerrahisi sayılabilir. Kilo kaybı ameliyatı için hastaları onaylamadan önce Dr. Now, onlardan 1200 kalorili diyet planını takip etmelerini istemektedir. Nowzaradan, Amerika Birleşik Devletleri’nde kıdemli cerrahlardan biridir. Otuz yılı aşkın bir süredir cerrah olmuştur. Sadece doktor olmakla birlikte, ünlü cerrah da televizyon dünyasına girmiştir.Çalışma azmi onu Houston ‘da yer alan First Street, Tidwell Doctors Hospital, Renaissance, Surgery Speciality ve University General Hospital gibi hastanelerde aynı anda farklı saatlerde çalışmaya itmiştir. Dr. Now Houston’da Teksas’ta St.Joseph Medical Center’da çalışmakta ve lüks bir villada yaşamaktadır.

Dr.Nowzaradan muayene ücreti ve Dr.Nowzaradan gerçek sesi

Dr.Now’u seslendiren isim ise ses sanatçısı Dündar Müftüoğlu’dur. Muayene ücreti ise 400 Euro. TLC ekranlarında Ağır Yaşamlar sağlık programını sunan Dr. Now’un yapımcısı ise çok tanıdık ve yakın bir isim. Jonathan Nowzaradan Dr. Now’un hem oğlu hem de yapımcısıdır. Ünlü doktor diğer 2 çocuğu hakkında asla ser verip sır vermemektedir. Aynı zamanda Jonathan Nowzaradan “Shipping Wars ve Half Ton Teen’in” de yapımcısıdır. Dr. Now günümüzde televizyon yapımlarını gerçekleştirmeye devam etmektedir.  Amerika’da gerçekleştirdiği operasyonlar nedeni ile yüklü bir servete sahiptir. Nowzaradan’ın stetoskop’u 24 ayar saf altından özel imal edilmiştir.

Dr. Now, hiç kimsenin bilmediği bağışlar yapmakta ve zor durumda olan hastaların operasyonlarını kendisi karşılamaktadır. Bu durumdan müthiş bir sevinç ve mutluluk duymaktadır. Dr. Now, hastaları onu agresif ve sinirli olarak gösterenlerin aksine yalnızca kararlı bir doktor olduğu kanısındalar. Hastaları ayrıca Dr. Now’un huzur veren bir tavrı olduğunu ve bu durumdan büyülendiklerini de itiraf etmişlerdir.

Dr.Nowzaradan instagram

  • Dr.Nowzaradan instagram hesabı için tıklayın. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!