Ebru Baki Kimdir?

PAYLAŞ
Ebru Baki Kimdir?
  • 0
  • 2912
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ebru Baki Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Habertürk Ekonomi programı sunucusu kimdir? Diye merak edenler için Sabahları Habertürk ekranlarında Serdar Kuter ve önemli konuklarla ekonominin nabzını tutan programın sunucusu Ebru Baki, 1975 senesinde İstanbul’da doğdu. Sevgisi, evli mi? Çocukları var mı? Soruları detaylarımızda…

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra yine İstanbul’da üniversite eğitimine devam etti.  Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümünü tamamlayan Ebru Baki, medya ve gazetecilik kariyerine Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi’nde staj yaparak merhaba dedi.

Üniversite yıllarında hem çalışıp hem de okudu. Başarısı onu üniversitede okul birinciliğine yükseltti. Bir dönem Cumhuriyet dergide yaptığı çalışmalarla ödüller aldı.

Daha sonra yurtdışı eğitimleri başladı.

Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden sonra Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü’nde devam etti. Hürriyet Gazetesi’nde stajyer olarak başladığı kariyer yolculuğu  7 yıllık süren bir muhabirliğe dönüştü.

Gazetecilik kariyerinden sonra televizyon ekranlarında yer almaya başladı. İlk durağı CNN TÜRK ekonomi haberleri oldu. Burada 4 yıl boyunca ekonomi haberleri sundu. Ardından 2014 senesinde CNN TÜRK Ekonomi Haber Müdürü oldu.

CNN Türk’le bir süre sonra nokta koydu. Bu süreci bu kez Ebru  TGRT Haber devraldı.

Ebru Baki günümüzde Habertük ekranlarında “Para Gündem’de isimli ekonomi programını Serdar Kuter ve Bülent Aydemir ile birlikte sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!