Ebru Şimşek Kimdir?

PAYLAŞ
Ebru Şimşek Kimdir?
  • 0
  • 4096
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ebru Şimşek Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografi

Ebru Şimşek kasedi ve Ebru Şimşek güzellik salonu derken Adnan Oktar ve Kediciklerine yönelik yapılan operasyonların ardından 2 isim ön plana çıktı. Bu isimlerden biri Ceylan Özgül diğeri ise Ebru Şimşek oldu. Bugün ABD’de yaşamını sürdüren evli ve çocuk sahibi Adnan Oktar eski emaktar kediciklerinden Ebru Şimşek kimdir işte yanıtları.

Ebru Şimşek. Türk Manken ve televizyon sunucusudur. Adnan Oktar ve Kendicikleri arasında en büyük nefer ve emektar olan Ebru Şimşek bundan tam 25 yıl önce 18 yaşındayken başlamış macerası. Hakkında bugüne kadar 300 dava açıldı.

12 Kasım 1999 senesinde Adnan Oktar’ın Kandilli’deki evine baskın düzenlenmesi sonucunda 70 kişi gözaltına alınmıştı. Bu 70 kişi arasında Manken Ebru Şimşek’de yer alıyordu. 1999 yılında 20 kişi Adnan Oktar’dan şikayetçi olarak, birçok ünlüye seks kasetleri yoluyla şantaj yaptığını öne sürer.

Ebru Şimşek kediciklerin estetik maliyetleri hakkında da doktorların yaptığı operasyonların maliyetinin ortalama 70 bin TL olduğu belirtmiştir.

Ebru Şimşek bir dönem ATV ekranlarında “Felekten Bir Gece” isimli müzik eğlence programını sunmuştur.

Şimdilerde Amerika da yaşayan Ebru Şimşek evli ve çocukları ile mutlu bir hayat yaşamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!