Ece Dağıstan Kimdir?

Ece Dağıstan kimdir? Ece Dağıstan annesi ve bunun yanında müzisyen kimliği ile ön planda. Ece Dağıstan instagram hesabı ile gündemde oldu. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fazıl Say konserine katılması ile tüm gözler önce Fazıl Say’a ardından yıllardır birlikte olduğu Ece Dağıstan’a çevirirdi. Ece Dağıstan kimdir?

PAYLAŞ
Ece Dağıstan Kimdir?
  • 0
  • 4698
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ece Dağıstan kimdir? Ece Dağıstan annesi ve bunun yanında müzisyen kimliği ile ön planda. Ece Dağıstan instagram hesabı ile gündemde oldu. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fazıl Say konserine katılması ile tüm gözler önce Fazıl Say’a ardından yıllardır birlikte olduğu Ece Dağıstan’a çevirirdi. Ece Dağıstan kimdir? Ece Dağıstan biyografi ve özel hayatı merak konusu oldu. Ece Dağıstan Fazıl Say aşkı devam ediyor mu? Peki, Ece Dağıstan yaşı kaç? Ece Dağıstan oğlu kim? Ece Dağıstan doğum tarihi nedir? İşte tüm yanıtları kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Ece Dağıstan biyografisi ve kariyeri

1976 yılında dünyaya gelen müzisyen Ece Dağıstan İzmirlidir. Eğitim hayatı, çocukluk ve gençlik yılları İzmir’de geçti. Liseden mezun olduktan sonra Üniversiteyi 9 Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuarında tamamladı.  Seçil Akdil, Vedat Çorbacı ile çalıştı ve eğitim aldı. İşte Ece Dağıstan hayatına ilişkin diğer bilgiler.

Ece Dağıstan, müzik kariyerine 1993 yılında Viyana müzik akademisi konser piyanistliği ve müzik pedagojisi bölümleri ile başladı ve ilerletti. Aldığı eğitimler sonucunda sanatçı tek ve karma resitallerde yer alarak ismini duyurmaya başladı.”2018 yılında Fazıl Say’ın şairlerimizden bestelediği şarkılardan oluşan “Güz Şarkıları” isimli albümü Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ve Ece Dağıstan müzik sevenlerin beğenisine sunmuştur.” Ece Dağıstan Teoman ile de çalışmalar yaptı. Teoman’ın akustik projesi olan Yavaş Yavaş’ta piyanist olarak çalışmalarını sürdürdü.

Fazıl Say Ece Dağıstan ne kadar zamandır birlikteler?

Fazıl Say ve Ece Dağıstan 2012 yılından beri birliktedirler. Yaklaşık olarak 7 yıldır birlikteliği devam eden çift evlilik yolunda adım atmaya başladıkları belirtilmiştir. Ece Dağıstan bir dönem medya da ablası Ceyda Dağıstan için büyük fedakarlık yapmış ve böbreğini ablasına vermişti.

Ece Dağıstan boyu kilosu ve burcu

Ece Dağıstan boyu 1.81 cm ve kilosu 62 kg. Ece Dağıstan burcu henüz bilinmemektedir.

Ece Dağıstan daha önce evlendi mi? Çocuğu var mı?

Ece Dağıstan daha önce evlilikleri oldu mu? Çocuğu var mı? Bu soruların yanıtı net değildir. Ancak 2019 yılı itibari ile sevgilisi piyanist Fazıl Say ile evlilik hazırlıkları yaptığı bilinmektedir. Ece Dağıstan kimdir? Sorusunu yanıtlamaya çalıştık. 

Ece Dağıstan Twitter hesabı için tıklayın. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!