Ece Erken

Ece Erken kim aslen nerelidir? kaç yaşında, boyu kaç ve kaç kilo? kısaca hayatı, biyografi ve özgeçmiş bilgileri.

PAYLAŞ
Ece Erken
  • 0
  • 2131
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sunucu oyuncu Ece Erken Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali ile birlikte “ Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programında sunuculuk yapmaktadır. Güzel sunucu 11 Mayıs 1978 senesinde Çorlu’da doğdu. Babası subay, annesi ev hanımı.

Eğitim hayatı İstanbul’da başladı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Medya kariyerine çok erken yaşlarda başladı. 12 yaşında Kıbrıs’ta yayın yapan Bayrak Radyo Televizyon’da sunuculuk yapmaya başladı ve ekran yüzü oldu. Daha sonra Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te görev aldı. İstanbul’a geldikten sonra bu kez Kral TV ekranlarında yer almaya başladı. Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve Radyo Viva’da görev aldı. Çeşitli televizyon kanallarında yer alan Ece Erken,  Star TV, dönemin kanalı olan  Kanal 6, Number One TV, Show TV,  Genç TV gibi kanallarda sunucu olarak çalıştı. 2000 senesinde TGRT ekranlarına yayınlanan “Nilgün” adlı dizide başrol oynayarak oyunculuk alanında da başarı gösterdi. 2002 senesinde “Aşk ve Gurur” dizisinde rol aldı. 2008 yılında Tuncer Öztarhan ile evlendi. 1 sene sonra boşandı. Atv ekranlarında “Mavi Şeker” Enbe Orkestrası ile “Enbeyaz Geceler”. FOX TV’de “Aç Aç Kazan”  programı 2011 yılında dönemin televizyon kanalı olan sonradan kapatılan Kanaltürk ‘te” Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken” Beyaz TV’de “ Tatlım Benim” 2015 yılında TRT 1’de yayınlanan “İyi Fikir” programında yer aldı.

Günümüzde Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali ile birlikte “ Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programında yorumcu olarak yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!