Ece Zaim kimdir?

Ece Zaim kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Ece Zaim eşi kim? Ece Zaim gelinlik, ilk eşi, soyadı, ailesi? Ece Zaim Açık Mutfak kitabının yazarı ve lezzetli tarifleri ile kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Ece Zaim kimdir?
  • 0
  • 8220
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ece Zaim
Doğum tarihi: 29 Nisan 1988
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo:  56 kg
Burcu: Koç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli
Meslek: Sunucu, Yazar
İnstgaram hesabı için tıklayın

Ece Zaim nereli? Kaç yaşında?

Ece Zaim kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Ece Zaim eşi kim? Ece Zaim gelinlik, ilk eşi, soyadı, ailesi? Ece Zaim Açık Mutfak kitabının yazarı ve lezzetli tarifleri ile kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birilikte olacak.

Ece Zaim Hayatı ve biyografisi

Ece Zaim Türk Şef,  lezzet aşığı, TV Aşçısı ve aynı zamanda yemek kitabı yazarıdır. 2013 yılında Türkmax Gurme’de yayınlanan yemek programı Küçük Mutfak Sırları ile tanınmaya başladı.

Ece Zaim eşi

Ece Zaim 29 Nisan 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları ve öğrenimine İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite hayatına Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde sürdürdü. Üniversiteden mezun olduktan sonra çocukluk tutkusu olan mutfak dünyasından kopamadı ve Mutfak Sanatları Akademisi’nde Chef & Owner programına katılarak eğitim aldı. Ece Zaim lezzet yolculuğuna ilk adımını “Ulus 29’da” stajyer olarak attı. Bir sonraki durağı “Cento Per Cento Restaurant’da” makarna şefliği oldu. 2011 yılında konsept ve tasarımı kendisine ait olan chef & owner olarak çalıştığı 40 farklı çeşit ürün barındıran pastanesi “Vanilla Bakery’i” kuran isim oldu. Ancak sonra bu işletmeyi devretti. “Pf Changs” grubunun tatlı menüsünde yer alan ürünleri hazırladı. Bailey’s markasının proje bazlı tatlı şefliğini üstlendi. Web siteleri için yemek tarifleri üzerine yazılar kaleme aldı.

Ece Zaim televizyon dünyası ile 2013 yılında buluştu. Digiturk Turkmax Gurme ekranlarında “Küçük Mutfak Sırları” adlı yemek programını sundu. Crate & Barrel, Okan Üniversitesi ve ODTÜ Gastronomi Grubu ile workshoplar ve ODTÜ’de söyleşilerde yer aldı.  2014 yılında “All for Kids” dergisinde “çocuklar için doğal lezzetler” temalı tarifleri 2015 Ekim sayısında yer aldı. 2015 yılında Tv8’de ekranlarında yayınlanan “Ver Fırına” yarışmasında Arda Türkmen ve Yağız İzgül ile jüri koltuğunda yer aldı. Ece Zaim tüm bilgi ve birikimlerinin yer aldığı 2018 basımı “Açık Mutfak” kitabını kaleme alarak piyasaya sürdü.

Ece Zaim günümüzde markalara yiyecek içecek danışmanlığı ve sosyal medya içerik danışmanlığı hizmeti vermektedir. Ece Zaim yakın zamanda yeni 2 kitap çalışmasını sevenleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kitaplardan ilki tatlı kitabı ve ikincisi ise çocuklar için sağlıklı yemekler kitabı olacak.

Ece Zaim ilk eşi soyadı

2 çocuk annesi olan Ece Zaim’in Demir ve Poyraz adında iki erkek çocuğu bulunmaktadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!