Ecem Baltacı oynadığı diziler, sevgilisi, aslen nereli, kimdir?

Ecem Baltacı kimdir, oynadığı diziler, kaç yaşında, height, age wikipedia, boy kilo, yaş, sevgilisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Ecem Baltacı oynadığı diziler, sevgilisi, aslen nereli, kimdir?
  • 0
  • 2420
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ecem Baltacı filmleri ve tv dizileri, oynadığı diziler, kimdir, instagram, sevgilisi, aslen nereli? Ecem Baltacı boyu kaçtır? Ecem Baltacı hayatı vikipedi ve Imdb kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Ecem Baltacı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ecem Baltacı Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 25 Temmuz 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Güzel oyuncu 2015 yılında başladığı sanat kariyerine aynı yıl “O Hayat Benim” dizisinde “Hanife” rolü ile yaptı ve tanınmaya başladı.

height, age wikipedia, boy kilo, yaş, sevgilisi

Ecem Baltacı hayatı ve biyografisi

Ecem Baltacı 25 Temmuz 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise eğitimini Resim Bölümü üzerine tamamlayan Ecem Baltacı, liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimine Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nde devam etti.

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Ayla Algan’dan kamera önü oyunculuk eğitim aldı. Kameraların karşısına ilk kez 2015 yılında  “O Hayat Benim” dizisinde ‘Hanife’ rolüyle adım attı. 2016 yılında “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisinde ‘İdil’ rolü ile izleyicisini büyüledi.

2017 yılında “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde “Selin Egemen” rolü ile ciddi bir kitleye sahip oldu. 2018 yılında ilk beyazperde deneyimini “Yalnız Hayaller Kaldı” sinema filmi ile adım atan Ecem Baltacı bekar olup günümüzde film çalışmalarına devam etmektedir.

Ecem Baltacı boy kilo ve hangi burç?

Ecem Baltacı boyu 1.72 cm kilosu 55 kg ve burcu Aslan.

Ecem Baltacı sevgilisi?

Ecem Baltacı sevgilisi hakkında net bilgiler bulunmuyor. Ancak bir dönem Ecem Baltacı Ertuğrul Çağlar ile bir dönem ismi anıldı.

Ecem Baltacı dizileri ve filmleri

Ecem Baltacı oynadığı diziler? Ecem Baltacı hangi dizilerde oynadı? Ecem Baltacı filmleri ve tv dizileri aşağıda yer almaktadır.

  • 2018 Yalnız Hayaller Kaldı
  • 2018 Fazilet Hanım ve Kızları (Selin Egemen) TV Dizisi
  • 2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz (İdil)
  • 2015 O Hayat Benim (Hanife)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!