Ecmel Kılıç

Ecmel Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, eşi? Ecmel Kılıç boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Ecmel Kılıç
  • 0
  • 8585
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ecmel Kılıç kaç yaşında, kimdir, aslen nereli, boyu, kilosu, burcu? Ecmel Kılıç açık hali,eski hali, estetik oldu mu? Ecmel anlamı ne? Ecmel Kılıç nişan, gelinlik modeli? Ecmel Kılıç Sena Sever kavga nedeni ne? Ecmel Kılıç eşi ne iş yapıyor, mesleği, eski sevgilisi? Ecmel Kılıç ne zaman evlendi, bebeğinin adı?  Sipsecmel Ecmel Kılıç instagram ve youtube hesabı? Ecmel Kılıç hayatı ve biyografi bilgileri.

Ecmel Kılıç 17 Kasım 1995 tarihinde 6 kardeşli geniş bir ailede İstanbul’da dünyaya geldi. Tam adı Ecmel Beyza Kılıç olup aile kökeni Çerkez ve memleketi aslen Çorumludur.

Ecmel Kılıç boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Ecmel isminin anlamı; Ecmel Arapça kökenli bir kelime olup, güzelinde güzeli, çok çok güzel, en güzel gibi anlamlar taşımaktadır. Türkiye ve Ortadoğu’da hem erkek hem de kadınlara verilen bir isimdir.

Ayrıca instagram kullanıcı adı Sipsecmel olan Ecmel Kılıç’ın kullanıcı adının anlamı ise Çerkez kökenli bir kelime olup sips Türkçede canım anlamına gelmektedir.

Ecmel Kılıç eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde devam etti.

Fenomen, blogger, instagramer ve youtuber Ecmel Kılıç özellikle kombin kıyafetleri ile oldukça popüler isimler arasında. Muhafazakar ve tesettür giyim kombinleri, gezi, alışveriş videoları ve önerileri, cilt bakımı, makyaj, sağlıklı beslenme postları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ecmel Kılıç fenomen olma yolculuğuna 2016 yılında Instagram ile adım attı. 2018 yılında da Youtube üzerinden içerikler paylaşmaya çalışan Ecmel Kılıç milyonlarca görüntüleme alan fenomenler arasındadır.

Özel yaşamında Ecmel Kılıç eşi Ercan Kırlı olup bu evliliklerinden Ela isminde bir kızları dünyaya gelmiştir. Ecmel Kılıç eşi Ercan Kırlı ile üniversite sıralarında tanıştı ve 2018 yılında nikah masasına oturdu. Toplam birliktelikleri 6 ay kadar sürdü. Bu birliktelik zamanla ciddi bir ilişki haline geldi ve sonu evlilikle taçlandırıldı.

Ecmel Kılıç Ercan Kırlı ile evlendikten sonra Ankara’ya yerleşti ve üniversite eğitimini yarıda bıraktı. Ecmel Kılıç boyu 1.68 cm kilosu 56 kg burcu Akrep.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!