Eda Su Barlık

Eda Su Barlık kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi Eda Su Barlık boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Eda Su Barlık
  • 0
  • 2098
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Eda Su Barlık kimdir, kaç yaşında nereli?

Eda Su Barlık Türk sosyal medya fenomeni, video içerik üreticisi ve influencer’dır.  2003 yılında İstanbul’da doğdu. 18 yaşındadır. Memleketi aslen Kırklareli’dir. İnstagram ve TikTok platformları üzerinden paylaştığı videolar ve reels videoları ile yıldızı parlamaya başladı.

Sosyal medya fenomeni postları ve fiziki güzelliğiyle göz doldurdu. Bugün yüz binlerce takipçisi bulunan Eda Su Barlık ünlü fenomenler listesinde yerini aldı. Özellikle instagram reels videoları sayesinde milyonlarca izlenme elde etmiştir.  

Eda Su Barlık hayatı ve biyografisi

Eda Su Barlık 1 Ocak 2003 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Kırklareli’dir. Eda Su Barlık babasını 2018 yılında kaybetmiştir. Ayşegül Buse Barlık isminde ablası bulunmaktadır.  Eğitim hayatına İstanbul’da başladı.

Eda Su Barlık kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi Eda Su Barlık boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

İnstagram ve TikTok hesapları üzerinden video, fotoğrafları ve reels videoları ile yıldızı parladı. Eda Su Barlık en yakın arkadaşı Eylül Bilen ve sevgilisi ise Yiğit Can Çakmak olduğu iddia edilmiştir.

Eda Su Barlık boy kilo ve hangi burç?

Eda Su Barlık boyu 1.65 cm kilosu 52 kg ve burcu Yay.

Eda Su Barlık sevgilisi

Eda Su Barlık sevgilisi Yiğit Can Çakmak olduğu iddia edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!