Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi, doğum tarihi, yaşı, boyu?

PAYLAŞ
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi, doğum tarihi, yaşı, boyu?
  • 0
  • 331
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim, nasıl CEO oldu, doğum tarihi, ne mezunu, hangi üniversite mezunu, kiminle evlendi, kaç evlilik yaptı, eski eşi kim? Elif Aslı Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, çocuğu var mı? Patiswiss’in CEO’su Elif Aslı Yıldız hakkında bilgiler? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında  nereli?

Elif Aslı Yıldız girişimci, elektrik elektronik mühendisi ve Patiswiss çikolata markasının CEO’sudur. 2024 yılında sosyal medyada başkası tarafından paylaşılan bir post ile gündeme geldi. Küflü çikolata gündemi ile basında geniş bir yer aldı.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hayatı ve biyografisi

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu 1988 yılında Ankara’da doğdu. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. 2005 yılında Başkent Üniversitesi’nde  Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünü kazandı ve mezun oldu. Ardından Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde de yüksek lisans eğitimi aldı.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu 2015 yılında Patiswiss Handmade Chocolates isimli markasını kurdu. Patiswiss çikolata markasının ürünlerini bugün tüm dünyaya İngiltere, Amerika ve Rusya’da  ürünlerini pazarlamaktadır.

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Nisan 2024 tarihinde Küflü çikolata skandalı gündemi ile sosyal medya da yorum yaptı. Ardından görevinden istifa etti.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu özel hayatınada 2 evlilik yaptığı bilinmektedir. Ali Sinan Tunaoğlu, Elif Aslı Yıldız ile 2022 yılında evlendi. Bu evliliklerinden bir erkek çocukları bulunmaktadır. Elif Aslı Yıldız’ın eşi Ali Sinan Tunaoğlu 1955 doğumludur. İş adamı ve girişimcidir.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi?

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi Karel Elektrik sahibi Ali Sinan Tunaoğlu’dur.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu boy kilo ve hangi burç?

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu boyu 1.65 cm kilosu 58 kg ve burcu Oğlak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!