Esra Ezmeci kimdir?

Esra Ezmeci kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kilosu ve hangi burç? Esra Ezmeci estetiksiz hali, ekşi de yorumları nasıl, kocası ne iş yapar, kitapları.

PAYLAŞ
Esra Ezmeci kimdir?
  • 0
  • 13999
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Esra Ezmeci
Doğum tarihi: 1 Ağustos 1984
Doğum yeri:  İstanbul
Boyu: 1.65 cm
Kilo:  56 kg
Burcu:  Balık
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Boşanmış
Meslek: Psikolog, Yazar
İnstagram hesabı için tıklayın.

Esra Ezmeci nereli? Kaç yaşında?

Esra Ezmeci kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kilosu ve hangi burç? Esra Ezmeci estetiksiz hali, ekşi de yorumları nasıl, kocası ne iş yapar, kitapları, katılığı televizyon programları, özgeçmiş bilgileri, uzmanlık alanı, muayene ücretleri, iletişim bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Esra Ezmeci hayatı ve biyografisi

Esra Ezmeci Türk Psikolog’tur. TV8 ekranlarında Yaşamdan Hikayeler adlı programa katılması ile tadındı. Bağımlılık, aile, ilişki, evlilik danışmanı, bunun yanında ergen psikolojisi üzerine danışmanlık ve tedavi çalışmalarını yürütmektedir.

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci,  İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci”nin 1 oğlu bulunmaktadır.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır.

Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi ve Düştüğünde kalkarsan Hayat Güzeldir ve Kararı ben veririm isimli Destek Yayınları’ndan çıkmış 3 kitabı bulunmaktadır. Şu an kitapları çok satanlarda ilk sıradadır.

Esra Ezmeci kitapları

Esra Ezmeci kaleme aldığı kitaplar aşağıda güncel olarak listelenmektedir.

  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir 
  • Süt Lekesi

Esra Ezmeci resimleri

esra ezmeci özgeçmiş
esra ezmeci oğlu
esra ezmeci makyaj
esra ezmeci kocası
esra ezmeci kilo
esra ezmeci instagram
esra ezmeci iletişim
esra ezmeci eşi
esra ezmeci estetik
esra ezmeci ekşi
esra ezmeci boyu
esra ezmeci biyografi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!