Ezgi Fındık kimdir?

Eliz Fındık kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kilosu, burcu, doğum tarihi? Eliz Fındık sevgilisi kim? Eliz Fındık estetik oldu mu?

PAYLAŞ
Ezgi Fındık kimdir?
  • 0
  • 9001
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ezgi Fındık
Doğum tarihi: 1992
Doğum yeri: Almanya
Boyu: 1.65 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın.

Eliz Fındık nereli? Kaç yaşında?

Eliz Fındık kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kilosu, burcu, doğum tarihi? Eliz Fındık sevgilisi kim? Eliz Fındık estetik oldu mu? Estetiksiz ve makyajsız hali? Eliz Findik YouTube hesabı? Ezgi Fındık Alev Karslı? Ezgi Fındık ikizi? Ezgi Fındık nasıl zengin oldu, alışveriş yapığı markalar, küpesi, saç rengi, kısaca hakkında merak edilenler hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Eliz Fındık hayatı ve biyografisi

Eliz Fındık Türk sosyal medya fenomeni, makyaj sanatçısı,  youtuber Eliz Fındık sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı yaratıcı video içerikleri ile bir anda dikkatleri üzerine çekti ve kısa süre içinde fenomen haline geldi.

Eliz Fındık sevgilisi

Ezgi Fındık 1992 yılında Almanya’da Schramberg’de 4 çocuklu bir ailede ikiz kardeş olarak dünyaya geldi. Sinem ve Gülşah adında İki ablası bulunmaktadır.

Ezgi Fındık nasıl zengin oldu

Ezgi Fındık anne tarafından Tekirdağ’lı Bulgaristan ve Yunanistan göçmenidir. Baba tarafından da aslen Karadenizli ve Giresunlu’dur.

Eliz Fındık kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kilosu, burcu, doğum tarihi

Öğrenimine Almanya’da başlayan Ezgi Fındık, İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Türkçe bilmektedir. 2011 yılında Türkiye’ye dönen genç makyaj sanatçısı üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde sürdürmeye başladı.

Eliz Fındık sevgilisi

Makyaj sanatçısı olma yolculuğu küçük yaşlarda Almanya’da bir mağazada başladı. Günümüzde Makeup Artists olarak çalışan Ezgi Fındık aynı zamanda 4 Fashionist Moda Blogu yaratıcıları arasında yerini almayı başarmıştır. Ezgi Fındık bir dönem M.A.C markası çatısı altında hem eğitim aldı hem de çalıştı.

Ezgi Fındık estetiksiz ve makyajsız

Youtube kanalının adı Ezgi Findik Beauty olan genç fenomen yüzbinlerce takipçiye sahiptir. Eliz Fındık televizyon ekranlarından da tanınmaktadır.

Ezgi Fındık saç rengi

Kendisi  TV360 ekranlarında “Makyajın Sırları” adlı programı hazırlayıp sundu.

Ezgi Fındık Alev Karslı

Ezgi Fındık hakkında merak edilen diğer konular arasında estetik ve sevgilisi sorularının cevapları ise şöyle; dudağında dudak dolgusu bulunan Ezgi Fındık sevgilisi bulunmaktadır. Ayrıca yüzünde de estetikler bulunmaktadır.

Ezgi Fındık estetiksiz hali

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!