Ezgi Gör Kimdir?

Ezgi Gör kimdir? Yaşı, boyu, annesi, kimin kızı, kaç kilo, ailesi gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Ezgi Gör kaç yaşında? Doğum tarihi, aslen nereli, kaç doğumlu? Sevgilisi var mı?

PAYLAŞ
Ezgi Gör Kimdir?
  • 0
  • 3310
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ezgi Gör Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Ezgi Gör kimdir? Yaşı,boyu, annesi, kimin kızı, kaç kilo, ailesi gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Ezgi Gör kaç yaşında? Doğum tarihi, aslen nereli, kaç doğumlu? Sevgilisi var mı?

Ezgi Gör Gülperi dizisinde aldığı rol dikkat çekmeye başlayınca hayatı ve biyografisi de merak konusu oldu. Ezgi Gör kimdir nerelidir? Kim kimdir bölümümüzde sizlerle. Gülperi Artemis kimdir?

Güzel oyuncu Ezgi Gör, 2003 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim ve öğrenim hayatına İstanbul’da başladı. Günümüzde hem oyunculuk kariyerini hem de eğitiminin beraber sürdürmektedir. Ezgi Gör Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi’nde okumaya devam etmektedir. Sempatik oyuncu Ezgi Gör boyu 1.56 cm olup kilosu 45 kg’dır. Ezgi Gör aslında medya ve oyunculuk kariyerine 9 yaşında başladı.

Ezgi Gör kaç yaşında oyunculuğa başladı?

Bu gün 15 yaşında olan Ezgi Gör kariyer hayatına İlk olarak 2010 senesinde başladı. Profesyonel olarak yer aldığı ilk film projesi 2012 senesinde çekimleri tamamlanan El Yazı isimli sinema filmi oldu. El Yazısı sinema filminde Sevgi karakterine hayat vererek herkesin dikkatini çekmeyi başardı. El Yazsısı sinema filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Ezgi Gör 2012 yılından itibaren oyunculuk üzerine eğitimler almaya devam etti.

Ezgi Gör hangi reklam filmlerinde rol aldı?

Daha sonra çeşitli reklamlarda da boy göstermeye başladı. Ezgi Gör 2017 yılında Boyner reklamı için kameraların karşısına geçti. Çeşitli markaların yüzü olma yolunda çalışmalar yaptı. Bu reklam çalışmalarının ikincisi ise Jelibon reklamı olmuştur. Ezgi Gör Jelibon reklam filmlerinde oynayarak ekran yüzü oldu.

Daha sonra oyunculuğuna kısa süreliğine ara verdi. Ancak bu kısa arada oyunculuk adına çalışmalarını sürdürürken eğitimine de gereken önemi vererek okuluna devam etti. Ez Gör El Yazsısı sinema filminin ardından 6 yıl sonra yeniden Artemis karakteri ile Gülperi dizisi ile ekranlara geri döndü.

2018 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisinde, Artemis karakterine hayat veren Ezgi Gör izleyicinin beğenisini kazandı. Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdüren oyuncu Ezgi Gör gelecek vadeden oyuncular listesinde yer almaya devam etmektedir.

İnstagram hesabına ulaşmak için tıklayın.

Ezgi Gör’ün rol aldığı diziler ve filmler hangileri?

2018 – Gülperi (Artemis) (TV Dizisi)

2017 – Boyner Reklamı

2016 – Jelibon Reklamı

2012 – El Yazısı (Sevgi) (Sinema Filmi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!