Feyza Aktan Kimdir?

Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan kimdir ne iş yapar, dizileri, yaşı, ne mezunu, oynadığı diziler var mı, fotoğrafları, oğlunun adı ne, nasıl tanıştılar?

PAYLAŞ
Feyza Aktan Kimdir?
  • 0
  • 8009
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Fatıma Aktan
Doğum tarihi: 1992 (29 yaşında)
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.65 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Lisans
Medeni hali: Boşanmış (Özcan Deniz ile)
Meslek: İşletme, Moda
İnstagram hesabı için tıklayın.

Feyza Aktan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Feyza Aktan kimdir ne iş yapar, dizileri, yaşı, ne mezunu, oynadığı diziler var mı, fotoğrafları, oğlunun adı ne, Feyza Aktan Özcan Deniz nasıl tanıştı? Ne zaman evlendiler? Evlilikleri kaç yıl sürdü? Hangi tarihte boşandılar? Kim kimdir bölümümüzde Feyza Aktan hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler paylaşacağız.

Feyza Aktan hayatı ve biyografisi

Feyza Aktan gerçek ve tam adı ile Fatıma Aktan 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Antalya’dır. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra İşletme fakültesini kazandı. Bu sıralarda moda ve tasarım alanında çalışmalara başladı. 2015 yılının son aylarında ünlü sanatçı Özcan Deniz ile tanıştı. İlişkisi 2017 yılının başlarına kadar basından hep gizli tutuldu. 2017 yılında hamile olması ve Özcan Deniz sevgilisi olarak medya ve magazin camiasında lanse edilmeye başlandı. Feyza Aktan en çok yaşı ve ne iş yaptığı soruları ile gündeme gelmişti.Çünkü mesleğine ilişkin manken ya da oyuncu olabileceği yönünde çok haberlere yer verilmişti. Nitekim Feyza Aktan Özcan Deniz’den 20 yaş küçüktü ve medya da bir kariyeri yoktu. Feyza Aktan medyada anıldığında 7 buçuk aylık hamileydi.

Takvimler 8 Mart 2018 tarihini gösterdiğinde Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir günde Feyza Aktan ve Özcan Deniz nikah masasına oturdu. Nikah, ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in Zekeriyaköy’de bulunan villasında kıyıldı. Basına kapalı olan nikah töreninde Feyza Aktan gelinlik yerine beyaz sade bir elbise tercih etmişti. Ayrıca Feyza Aktan pahalı hediyelerle de magazin dünyasını işgal etmiştir. Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın beklenen bebekleri Kuzey ise 30 Nisan 2018 tarihinde dünyaya geldi. Ancak evliliklerinde sürekli boşanacakları yönünde haberlerle gündeme gelmeye başlamışlardı. Özcan Deniz ile 15 ay evli kalan Feyza Aktan 27 Haziran 2019 tarihinde Özcan Deniz’den resmen boşandı. Kuzey’in velayetinin kimde olduğu bilgisi de bilinmemektedir. Boşanma sonrasında kulislerde çok şey konuşuldu. Bu konuşmalar arasında en iddialı olanı ise boşanma sonrasında Feyza Aktan’ın yoluna oyuncu olarak devam etmesi yönündeydi. Feyza Aktan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. 3 yaşında Kuzey adında bir oğlu bulunmaktadır. Özcan Denizi ile boşanmalarına rağmen aynı çatı altında yaşamakta ve eski kocası ve oğlu ile tüm etkinliklere beraber katılmakta ve tatile beraber gitmektedir. 2021 yılında mahkeme kararıyla Kuzey’in velayeti anne Feyza Aktan’a verilmiştir.

Feyza Aktan resimleri

Aşağıda Feyza Aktan resimlerine ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!