Sahnede hayatını kaybeden Türk ünlüler!

Türkiye’de film çekimi sırasında hayatını kaybeden ünlüler, tiyatro sahnesinde can veren ünlüler listesini sizler için derledik.

PAYLAŞ
Sahnede hayatını kaybeden Türk ünlüler!
  • 0
  • 6644
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler!

Her sanatçının isteği genelde icra ettiği mesleğin sahnesinde son nefesini vermektir. Bazıları için bu istek üzücü tarafları olsa da maalesef gerçekleşmiştir. Türkiye’de film çekimi sırasında hayatını kaybeden ünlüler, tiyatro sahnesinde can veren ünlüler listesini sizler için derledik. Film çekerken ölen ünlüler listesinde şaşıracağınız isimlerde var. İşte film setinde ölen Türk oyuncular listesi.

Mehmet Emin Toprak

Mehmet Emin Toprak

Türk oyuncu Mehmet Emin Toprak onu herkes Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmenliğini yaptığı 2002 yapımı “Uzak” isimli sinema filmi ile hatırlıyor. 2 Aralık 2002 yılında film çekimleri sürerken kendi aracıyla hayata veda eden isim oldu.

Akil Öztuna

Akil Öztuna

Türk Yeşilçam Sineması’nın dev çınarı ve Hababam Sınıfı’nın Akil hocası, Tosun Paşa sinema fiminin “Tellioğullarının reisi Akil Öztuna, 18 Kasım 1976 yılında İstanbul Kemerburgaz’da çekilen “Tosun Paşa” sinema filminin çekimleri esnasında deveden düşerek mide kanaması geçirdi ve hayatını kaybetti.

Kemal Sunal

Kemal Sunal

Kemal Sunal Türk güldürü ustası. Yeşilçam ve Türk Sineması’nın en bilinen oyuncularındandır. Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında “Balalayka” sinema filminin çekimleri için bindiği uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda etti.

Tekin Siper

Tekin Siper

Tekin Siper, Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 25 Mart 2001 tarihinde film setinde hayatını kaybeden oyuncular arasında yerini aldı. Usta oyuncu Hasdal Mezarlığı’na defnedildi.

Zeki Müren

Zeki Müren

Sanat Güneşi Zeki Müren 24 Eylül 1996 tarihinde TRT İzmir Televizyonunda kendisi için düzenlenen tören sırasında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Mehmet Akan

Mehmet Akan

Mehmet Akan Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. “Bizimkiler” dizisinde apartmanın huysuz, geçimsiz yöneticisini canlandıran Sabri Bey’i canlandıran Mehmet Akan ise 8 Temmuz 2006 tarihinde Dostlar Tiyatrosu’nda “Oyun Sonu” adlı oyunun provalarında fenalaştıktan sonra hayata veda etti.

Seyfi Teoman

Seyfi Teoman

Türk genç yönetmenlerden Seyfi Teoman çekimlerine başladığı filmin sonrasında İstanbul Bakırköy’de motosiklet kazası sonucu 8 Mayıs 2012 tarihinde 3 haftalık yoğun bakım mücadelesi sonucunda hayata tutunamadı ve aramızdan ayrıldı.

Halil Ayan

Halil Ayan

Türk Tiyatrocu Halil Ayan, sahnede kalp krizi geçirip hayatını kaybeden oyuncularımızdan oldu. Trabzon Devlet Tiyatrosu Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde ‘İstibdat Kumpanyası’ isimli oyunu sahnelemek üzere sahnede yerini alan Halil Ayan kalp krizi geçirmişti ancak usta oyuncunun sahnede hayatını kaybettiği çok sonradan anlaşıldı.

Aslı Sevimli

Aslı Sevimli

Aslı Sevimli Türk dizi oyuncusu.  Güzel ve genç oyuncu 26 Eylül 2005 tarihinde rol aldığı “Affet Beni” adlı dizinin setinde geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti.

Arda Kanpolat

Arda Kanpolat

Genç oyuncu Arda Kanpolat “Zaman” filminin çekimleri esnasında 15 Haziran 2004 tarihinde hayatını kaybeden genç oyuncular arasında yerini almıştır.

Hayatını kaybeden tüm sanatçılarımıza Allah rahmet eylesin. Aşağıda yer alan yorum kısmından düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşabilirsiniz. Hayatını kaybedenlerin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!