Funda Aksu

Funda Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Funda Aksu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Funda Aksu
  • 0
  • 3112
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Funda Aksu kimdir nerelidir, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, instagram hesabı? Funda Aksu ne iş yapar, mesleği? Funda Aksu Mehmet Ali Erbil sevgilisi mi? Funda Aksu model ve manken mi? Funda Aksu Oğuzhan Özyakup mesajlarını ifşa eden kişi mi? Funda Aksu hayatı ve biyografi bilgileri.

Funda Aksu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile sevgilisi olduğu yönünde basında çıkan haberlerle gündeme geldi. Funda Aksu 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Öğrenimine İzmir’de başlayan güzel iş kadınının aslen memleketi Trabzon’dur.

Funda Aksu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Funda Aksu yaş farkı da magazin gündeminde konuşuldu. 64 yaşında olan Mehmet Ali Erbil sevgilisi Funda Aksu 30 yaşında. Aralarında 34 yıl yaş farkı bulunmaktadır.

Mehmet Ali Erbil yeni sevgilisi Funda Aksu daha önce Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup’un mesajlarını ifşa etmesi ile de gündeme gelen isimler arasında olduğu kaydedildi.  

İzmirli iş kadını Funda Aksu günümüzde İzmir’de yaşamakta olup taşımacılık alanında ve özel VİP taşımacılığı hizmet vermektedir

Bekar olan Funda Aksu İnstagram model ve Funda Aksu Official instagram hesaplarına ulaşılamadı. Funda Aksu boyu 1.73 cm kilosu 54 kg burcu Oğlak.

Mehmet Ali Erbil yeni aşka yelken açtı! Mehmet Ali Erbil aradığı aşkı İzmir’de buldu! Aşka yeniden kapılarını açtı!   İşte Mehmet Ali Erbil’in yeni aşkı.Mehmet Ali Erbil,Mayıs 2021 tarihinde Instagram hesabında profil fotoğrafına Funda Aksu’nun da karesini koyarak hakkında magazin ve basında çıkan aşk haberlerini doğrulamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!