Gamze Yücer kimdir?

Gamze Yücer kimdir, nereli, kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu annesi Gamze Yücer kimdir? Kiminle evli? Eşi kim? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Gamze Yücer kimdir?
  • 0
  • 5855
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Gamze Yücer
Doğum tarihi:  1965
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Evli (Mehmet Ali Kaygılaroğlu)
Meslek: Bilinmiyor
İnstagram hesabı için tıklayın

Gamze Yücer nereli? Kaç yaşında?

Gamze Yücer kimdir, nereli, kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu annesi Gamze Yücer kimdir? Kiminle evli? Eşi kim? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gamze Yücer hayatı ve biyografisi

Gamze Yücer Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’nun annesidir. Gamze Yücer oğlu oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun sosyal medyadaki paylaşımları ile gündeme gelmiş ve tanınmıştır.

Uraz Kaygılaroğlu annesi Gamze Yücer kimdir

Gamze Yücer oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun annesidir. Eşinin adı Mehmet Ali Kaygılaroğlu’dur. Gamze Yücer ve Mehmet Ali Kaygılaroğlu evlendikten sonra 30 Haziran 1987 yılında Uraz Kaygılaroğlu dünyaya geldi. Uraz Kaygılaroğlu henüz 4 yaşındayken Gamze Yücer oğlunun babası Mehmet Ali Kaygılaroğlu’nu kaybetti. Gamze Yücer 4 yaşından itibaren oğlu Uraz Kaygılaroğlu’na hem annelik hem de babalık yaptı. Eşi Mehmet Ali Kaygılaroğlu aslen Balıkesirli olan  Gamze Yücer oğlu Uraz Kaygılaroğlu’nu İstanbul’da büyüttü ve eğitim hayatına ve de kariyerine yön verdi.

Uraz Kaygılaroğlu annesi Gamze Yücer hakkında sosyal medya hesaplarında zaman zaman anlamlı paylaşımlar yaparak dikkatleri annesinin üzerine çekmiştir. Gamze Yücer oğlu Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten evliliğinden doğan Ada Kaygılaroğlu’nun babaannesidir. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!