Gözde Yılmaz kimdir?

Gözde Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Gözde Yılmaz menajer Onur Saylak sevgilisi hamile mi? Gözde Yılmaz yönetmen ve oyuncu Onur Saylak ile ne zamandan beri birlikte?

PAYLAŞ
Gözde Yılmaz kimdir?
  • 0
  • 3200
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Gözde Yılmaz
Doğum tarihi: 1 Ocak 1988
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 58 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar (Onur Saylak ile)
Meslek: Menajer
Twitter hesabı için tıklayın

Gözde Yılmaz nereli? Kaç yaşında?

Gözde Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Gözde Yılmaz menajer Onur Saylak sevgilisi hamile mi? Gözde Yılmaz yönetmen ve oyuncu Onur Saylak ile ne zamandan beri birlikte? Onur Saylak sevgilisi Gözde Yılmaz menajer kim, oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gözde Yılmaz hayatı ve biyografisi

Gözde Yılmaz Türk Muhabir ve Menajer’dir. 2017 yılında adını yönetmen ve oyuncu Onur Saylak ile duyurdu ve medya magazin dünyasında tanınmaya başladı.

Gözde Yılmaz menajer Onur Saylak sevgilisi hamile

Gözde Yılmaz 1 Ocak 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Kültür Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı bölümünde devam etti. Ayrıca eş zamanlı olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde eğitim almaya başladı.

Gözde Yılmaz medyada kariyerine ilk olarak muhabir olarak adım attı. 2008 yılında Türkiye’nin önde gelen cast ajanslarından Ayşe Barım‘ın sahip olduğu ID İletişim çatısı altında yer alan pek çok sanatçı ile beraber dizi ve filmlerin basın danışmanlığı görevini yürütmeye başladı. 2017 yılında oyuncu Onur Saylak’ın menajerliğini üstlenen Gözde Yılmaz kısa bir süre sonra oyuncu Onur Saylak ile sevgili oldu. İş arkadaşlıkları aşka dönen Onur Saylak ile Gözde Yılmaz 2018 yılından itibaren sanatçı Onur Saylak’ın Bağdat Caddesi’ndeki evinde oturmaya başladı.

Onur Saylak ve menajer Gözde Yılmaz, ilk kez 24 Kasım 2017 tarihinde birlikte görüntülendi. Aradan geçen 2 yılın ardından  Onur Saylak 2019 yılında aşkı Gözde Yılmaz için instagram hikayesinde romantik bir paylaşım yaparak magazin gündemine geldi.

Gözde Yılmaz 2017 yılından beri birlikte olduğu Onur Saylak’tan hamile. oyuncu Onur Saylak daha önce 6 yıl Tuğba Büyüküstün ile evli kalmış ve bu evliliğinden “Toprak” ve “Maya” adında 2 çocuğu dünyaya geldi. Onur Saylak ve menajer Gözde Yılmaz birlikteliğinden sonra Onur Saylak üçüncü kez baba olmanın hayacanını yaşamaya başladı. Onur Saylak ve menajer Gözde Yılmaz nikah töreni ya da evlilikleri ile ilgili henüz bir bilgi yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!