Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali? Gülşah Saraçoğlu estetikleri? Evli mi? Sevgilisi, eşi, oğlu kim?

PAYLAŞ
Gülşah Saraçoğlu kimdir?
  • 0
  • 4664
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Gülşah Saraçoğlu
Doğum tarihi: 1 Ocak 1981
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.63 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Boşanmış (Selçuk Yentur ile)
Meslek: Modacı
İnstagram hesabı için tıklayın

Gülşah Saraçoğlu nereli? Kaç yaşında?

Gülşah Saraçoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali? Gülşah Saraçoğlu estetikleri? Evli mi? Sevgilisi, eşi, oğlu kim? Kaç kez evlendi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gülşah Saraçoğlu hayatı ve biyografisi

Gülşah Saraçoğlu Türk Modacı aynı zamanda televizyon ekranlarında moda yarışma programlarında jüri üyeliği yapmaktadır. Türkiye’de bir dönem verdiği kiloları ile gündeme gelmiştir. 2011 yılında Hollywood yıldızı Nicole Kidman’a Oscar Töreni’nde elbise dikmesi ile büyük bir çıkış yakalamıştır.

Gülşah Saraçoğlu estetikleri

Gülşah Saraçoğlu 1 Ocak 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Moda ve sanat dünyasına küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Modacı olma yolunda kariyerinin ilk adımlarını lise sıralarındayken ünlü modacı Dilek Hanif’in asistanlığını yaparak başladı.

Mesleki kariyerinde ilk çalışmasını şarkıcı Hande Yener için yaptı. Ardından Nazan Öncel, Seda Sayan, Sibel Can, Demet Akalın, Ajda Pekkan,  Nükhet Duru ve Bülent Ersoy için kostümler tasarladı. 2011 yılında Heute Couture atölyesinde Hollywood yıldızı Nicole Kidman’a Oscar Töreni’nde elbise dikti ve bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gülşah Saraçoğlunun kilolu hali

2016 yılında mide ameliyatı oldu ve 80 kilodan 53 kiloya düştü. Gülşah Saraçoğlu özel yaşamında sıkça evlilikleri ile gündem oldu.

Gülşah Saraçoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu

Gülşah Saraçoğlu 2010 yılında Selçuk Yentur ile evlendi ve 2012 yılında yollarını ayırdı ve boşandı. 2014 yılında eski eşi Selçuk Yentur yeniden evlendi ve 2015 yılında tekrar boşandı. Aradan 3 yıl geçtikten sonra 11 Ocak 2018 tarihinde Selçuk Yentur ile yeniden nişanlandı. Acak kısa süre sonra nişanı da bozdu. Gülşah Saraçoğlu ve Selçuk Yentur’un evliliklerinden Aslan Yentur adında bir oğlu bulunmaktadır.

Gülşah Saraçoğlu oğlu

Günümüzde Dubai’de mağazası bulunan Gülşah Saraçoğlu uzun süredir iş adamı Gökhan Göz ile birliktedir.

Gülşah Saraçoğlu sevgilisi

Gülşah Saraçoğlu televizyon dünyasına 2011 yılında FOX TV ekranlarında “Sen Yeter ki İste” isimli program ile adım attı. 2020 yılında TV8 ekaranlarında “Doya Doya Moda” adlı yarışma programında jüri üyesi oldu. 

Gülşah Saraçoğlu TV Programları

Gülşah Saraçoğlu jürisi olduğu televizyon moda yarışma programları aşağıda yer almaktadır.

  • 2020 TV8 Doya Doya Moda (jüri üyesi)
  • 2011 FOX TV Sen Yeter ki İste (Sunucu)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!