Hacı Yakışıklı

Hacı Yakışıklı kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi? Hacı Yakışıklı boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Hacı Yakışıklı
  • 0
  • 6110
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Hacı Yakışıklı kimdir nerelidir, kaç yaşında, boyu, evli mi? Hacı Yakışıklı ve eşi? Hacı Yakışıklı gerçek ismi? Hacı Yakışıklı yazıları twitter hesabı? Hacı Yakışıklı kim, hayatı, vikipedi ve biyografi detayları. Hacı Yakışıklı gazeteci kimdir, hangi gazetede yazıyor? Erbakan gerçeği çıkışı ile gazeteci Hacı Yakışıklı hangi gazetede, köşe yazıları ile beğeni toplayan Hacı Yakışıklı memleketi ne?

Türk gazeteci ve köşe yazarı Hacı Yakışıklı Yeni Akit gazetesi yazar kadrosu arasında yer alan ünlü gazetecilerindir.  Televizyon programlarında gündeme ve siyasete ilişkin notları, söylemleri ile çıkış yakaladı. Ünlü yazar Twitter hesabı üzerinden paylaştığı içeriklerle dikkat çekmektedir.

Hacı Yakışıklı boy kilo yaş hayatı, eşi, gerçek adı biyografi ve vikipedi bilgileri

Tam ve gerçek adı ile Hacı Yakışıklı 1981 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına farklı lokasyonlarda başladı. İlköğretim eğitimine İzmir’de başladı. Lise yıllarına kadar İzmir ardından Mersin ve son olarak Kayseri’de eğitimini tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde devam etti ve bu alandan mezun oldu. Ardından eğitimine Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Gazeteci Hacı Yakışıklı gazetecilik kariyerini 2006 yılında inşa etmeye başladı. Gazetecilik mesleğine Yeni Akit Gazetesi’nde başlayan Hacı Yakışıklı görev aldığı 14 yıl boyunca gazetenin farklı departmanlarında çalıştı. Ardından Yeni Akit Gazetesi’nde köşe yazıları kaleme almaya başladı.

Yazıları, sosyal medya hesaplarında yer verdiği paylaşımları ve katıldığı televizyon programlarında yorumları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Günümüzde halen Yeni Akit Gazetesi çatısı altında Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Hacı Yakışıklı evlidir. Bu evliliğinden dört çocuğu dünyaya gelmiştir.

Hacı Yakışıklı boyu 1.76 cm kilosu 78 kg ve burcu Boğa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!