Harika Esra Çetin kimdir?

Harika Esra Çetin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Harika Esra Çetin müzik kariyeri, albümleri, konserleri, şarkıları?

PAYLAŞ
Harika Esra Çetin kimdir?
  • 0
  • 4134
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Harika Esra Çetin nereli? Kaç yaşında?

Harika Esra Çetin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Harika Esra Çetin müzik kariyeri, albümleri, konserleri, şarkıları? Harika Esra Çetin hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Harika Esra Çetin hayatı ve biyografisi

Harika Esra Çetin Türk müzisyen ve sanatçıdır. Albümleri ve sahne aldığı mekanlarda başarılı performansı ile tanınmaktadır.

Harika Esra kimdir

Harika Esra Çetin 1986 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Annesi Emine Halim ve babası Mehmet Tevfik Çetin’dir. Harika Esra Çetin’in babası Vanlı ve annesi Mersinli’dir. Ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Harika Esra Çetin lise mezunudur. Çocuk yaşlarda müziğe ilgi duyan genç ve güzel sanatçı ilkokul sıralarında şarkılar seslendirmeye başladı. Lise çağlarında Mersin Türk Sanat Müziği Derneği’ne kaydoldu ve 4 sene boyunca koristlik yaptı. İlk sahne deneyimini 17 yaşında yaşadı. Ardından başta Mersin olmak üzere Türkiye’de farklı illerde sahne aldı. İzmir’de bulunduğu yıllarda 2014 senesinde ilk müzik çalışması  “Deli Sevdam” albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Albümün ilk klibi ise “Hayırsız Sevdam” adlı şarkısına çekildi. Uzun yıllar İzmir’in en önemli mekanlarından biri olan Broadway’de Assolist olarak sahne aldı.

Harika Esra Ümit Sayın

Harika Esra Çetin 2020 yılının sonbaharında 90’lı yılların unutulmaz şarkısı “Ben Tabii Ki’ adlı cover’ını müzikseverlerle paylaştı. Harika Esra Çetin’in 2.single çalışması olan ‘Ben Tabii Ki’ müzikseverler tarafından en çok bebeğinler şarkılar listesinde yerin aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!