Hazal Eylül Çelik kimdir?

Hazal Eylül Çelik kimdir, Beni Affet, Aşk Laftan Anlamaz, Deniz Yıldızı, dışında, oynadığı diziler, filmleri, tiyatroları, Hazal Eylül Çelik ve Mert Altınışık ayrıldı mı?

PAYLAŞ
Hazal Eylül Çelik kimdir?
  • 0
  • 4310
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Hazal Eylül Çelik
Doğum tarihi: 2 Şubat 1992
Doğum yeri:  Ankara
Boy: 1.72 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Kova
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar (Mert Altınışık ile)
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Hazal Eylül Çelik nereli? Kaç yaşında?

Hazal Eylül Çelik kimdir, Beni Affet, Aşk Laftan Anlamaz, Deniz Yıldızı, dışında, oynadığı diziler, filmleri, tiyatroları, Hazal Eylül Çelik ve Mert Altınışık ayrıldı mı? Sevgilisi kim, evli mi, kiminle evlendi? Kim kimdir bölümümüzde Hazal Eylül Çelik hayatı ve biyografi bilgileri hakkında bilgiler sunacağız.

Hazal Eylül Çelik hayatı ve biyografisi

Hazal Eylül Çelik Türk dizi, sinema, tiyatro ve reklam oyuncusudur. Dizi oyunculuğuna 2013 yılında Beni Affet dizisinde Leyla Adalı rolüne hayat vererek adım attı. Bu dizi aynı zamanda en büyük çıkışını yakaladığı film projesi oldu.

Hazal Eylül Çelik ve Mert Altınışık ayrıldı mı Sevgilisi kim, evli mi, kiminle evlendi.

Hazal Eylül Çelik 2 Şubat 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Ankara’dır. Eğitimine başkent Ankara’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde devam etti.

Oyunculuk kariyerinin ilk dizisi 2013 yılında “Beni Affet” dizisinde canlandırdığı “Leyla Adalı” rolü oldu. 2015 yılında “Deniz Yıldızı” dizisinde oynadı.  2017 yılında “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde “Hazal” karakterine hayat verdi. 2019 yılında ilk sinema filmi olan “Kapan” ile beyazperdede yer aldı.

Hazal Eylül Çelik özel hayatında Beni Affet dizisinde tanıştığı oyuncu Mert Altınışık ile birlikteliğinin ardından nişanlandı. Hazal Eylül Çelik Mert Altınışık 2020 yılında evlilik karası aldı.

Hazal Eylül Çelik dizi oyunculuğunun yanında reklam film projeleri ile de gündeme geldi. Ortadoğu ve Fas’ta büyük bir kitlesi bulunan Hazal Eylül Çelik, festival ve reklam film çekimleri için yurtdışına çıkmaktadır.

Hazal Eylül Çelik dizileri ve filmleri

Hazal Eylül Çelik hangi dizilerde oynadı? Tüm film listesi aşağıda yer almaktadır.

  • 2019 Kapan Sinema Filmi
  • 2017 Aşk Laftan Anlamaz
  • 2015 Deniz Yıldızı
  • 2013 Beni Affet Leyla Adalı TV Dizisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!