Hilal Aysal

Hilal Aysal kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, babası, serveti, sevgilisi? Hilal Aysal boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Hilal Aysal
  • 0
  • 3889
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Hilal Aysal kimdir, kaç yaşında, nereli?

Hilal Aysal Royal Motors Yönetim Kurulu Başkanıdır. 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. 32 yaşındadır. Eski rallici Artuğ Aysal’ın kızıdır. Aynı zamanda Rolls Royce ve Lotus markalarının Türkiye temsilcisidir. Otomotiv sektörüne bilinen ünlü simalar arasındadır. Hilal Aysal Doğan Kabak ile YouTube üzerinde çektiği videolarla da tanınmaktadır.

Hilal Aysal hayatı ve biyografisi

Hilal Aysal 1989 yılında İstanbul’da iki çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Babası ünlü rallici Artuğ Aysal’dır. Babasının mesleği nedeni ile henüz 13 yaşında araba sürmeyi öğrendi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde ve ardından yurtdışına çıkarak New York kentinde moda bölümünde eğitim almaya başladı.

Hilal Aysal boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Yıllarca babasından ayrı bir meslek icra etmek istese de yıllar sonra yeniden otomotiv sektörünün içinde buldu kendisini.

Günümüzde Royal MotorsRolls Royce ve Lotus markalarının Türkiye temsilcisi olarak otomotiv sektöründe tanınan Hilal Aysal çalışmalarını sürdürmektedir.

Hilal Aysal boy kilo ve hangi burç?

Hilal Aysal boyu, kilosu ve burcu gibi bilgilere ulaşılamamıştır.

Hilal Aysal sevgilisi, evli mi?

Hilal Aysal sevgilisi Deniz Arcan’dır. Aşk hayatı ve daha fazlası için instagram hesabını ziyaret edebilesiniz.

Hilal Aysal babası kim, serveti ne kadar?

Hilal Aysal serveti hakkında net bir bilgiye ulaşılamamıştır. Hilal Aysal Doğan Kabak ile YouTube üzerinde çektiği videolarla da bilinmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!