İdris Nebi Taşkan kimdir?

Basketbolculuktan profesyonel oyunculuğa uzanan bir hikaye. Başarısını hem yeteneklerine hem de yakışıklılığına borçlu olan İdris Nebi Taşkan hayatı ve biyografisi, özgeçmişi hakkında merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
İdris Nebi Taşkan kimdir?
  • 0
  • 3117
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

İdris Nebi Taşkan kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Basketbolculuktan profesyonel oyunculuğa adım attı.

İdris Nebi Taşkan hayatı ve biyografisi hakkında

Türk Basketbolcu, dizi ve sinema oyuncusu İdris Nebi Taşkan 18 Ağustos 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başlayan yakışıklı oyuncu eğitim yıllarında profesyonel basketbol oynadı. Profesyonel basketbolcu İdris Nebi Taşkan, Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübü’nde basketbol kariyerini oyunculuk için sonlandırmıştır. Babası da eski basketbolcu ve basketbol antrenörüdür. Annesi ise spora ilgili bir hanımefendidir. İdris Nebi Taşkan’ın aynı zamanda  Zelal isminde ikiz kardeşi bulunmaktadır. Başarılı oyuncu ailesine oldukça düşkün bir kişiliktir. Anneannesine olan sevgisi ise tartışılmaz. Bir röportajında ben anneanneme aşığım mesela” diyerek bu sevgisini dile getirmiştir.  Aynı zamanda hayatta en ağır basan şeyin dostluk olduğunu vurgulamıştır.

Medya ve oyunculuk kariyerine 15 yaşında ilgi duymaya başladı. Ancak işler sandığı gibi yolunda gitmedi. Yine bir röportajında “Ben 15 yaşındayken oyunculuk eğitimi almak istedim o hevesle ama benden çok yüksek ücret istediler. Belirli bir süre de olsa hayallerimi yıktılar.” Şeklinde özetlemiştir. Ancak tüm bu olumsuzluklara karşın sanatın içinden bir yakınının elinden tutması ile televizyon ekranlarında yerini aldı. 2 ay boyunca oyuncu Ümit Çırak’la birlikte çalıştı ve oyunculuk eğitim aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaşadı. Daha sonra çeşitli dizilerde rol aldı. “Arkadaşlar İyidir” dizisi ilk başrol oynadığı dizi fil projesi oldu. Medya da başarıları ile gündeme gelen yakışıklı oyuncuya bir dönem “Arap kadınların para karşılığı yemeğe çıkma teklifi yaptığı öğrenildi” İstanbul’da yaşamını sürdüren İdris Nebi Taşkan dizi ve sinema çalışmalarını sürdürmektedir.

İdris Nebi Taşkan boyu, kilosu, burcu, yaşı?

İdris Nebi Taşkan boyu 1.90 cm kilosu 81 kg, burcu Başak, yaşı 22.

İdris Nebi Taşkan sevgilisi

İdris Nebi Taşkan, 2015 Miss Turkey güzeli Ecem Çırpan ile birlikte olduğu bilinmektedir.

İdris Nebi Taşkan instagram hesabı

İdris Nebi Taşkan instagram hesabı için tıklayın.

İdris Nebi Taşkan filmleri

İdris Nebi Taşkan oynadığı dizi ve sinema filmleri aşağıda sıralanmıştır.

  • Özgür Dünya Sinema Filmi 2019
  • Zalim İstanbul  (Civan Yılmaz) TV Dizisi 2019
  • Fazilet Hanım ve Kızları  (Yasin) TV Dizisi 2017
  • Arkadaşlar İyidir  (Eren Kahraman) TV Dizisi 2016
  • Poyraz Karayel TV Dizisi 2015
  • Muhteşem Yüzyıl TV Dizisi 2014

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!