Işıl Çıtak

Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak kimdir, gençliği, eşi? Işıl Çıtak kimdir ne iş yapar, kaç çocuğu var, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak’ın babası kim? Dilan Çıtak kimdir kimin kızıdır? Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

PAYLAŞ
Işıl Çıtak
  • 0
  • 26894
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Işıl Çıtak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Işıl Çıtak Yeşilçam Sineması’nın reji asistanlarındandır. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın annesidir. 5 Mart 1988 tarihinde Kara Zindan aslı sinema filminde reji asistanı olarak görev yaptı. Sette İbrahim Tatlıses ile tanıştı yakınlaştı ve bir gece çekimlerin yapıldığı Ankara’da Evkuran Oteli ’de senaryo üzerine çalışılırken aralarında bir ilişki söz konusu oldu. 1988 ve 1990’lı yıllarda bu kısa süreli beraberliğe tanık olan isim ise yıllar sonra mahkemede gösterilen isim sanatçı Emrah olmuştur. Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak kızı Dilan Çıtak’ın müzisyen olup şöhretinin artmasının ardından adı duyuldu ve tanınmaya başladı. Işıl Çıtak İbrahim Tatlıses ile olan ilişkisinin ardından eski milli futbolculardan 2007 yılında aramızdan ayrılan merhum Cem Çıtak ile evlenmiştir.

Işıl Çıtak hayatı ve biyografisi

Işıl Çıtak İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Türk Yeşilçam Sineması’nda reji asistanlığı yaptı. 1988 yılında Kara Zindan sinema filminin çekimleri için Ankara’ya gitti. Başrollerini İbrahim Tatlıses, Ülkü Ülker, Aydemir Akbaş ve Fulden Uras’ın paylaştığı sinema filminin yönetmen koltuğunda ise İbrahim Tatlıses oturdu.

Işıl Çıtak Ankara’da sette tanıştığı İbrahim Tatlıses ile aralarında bir ilişki başladı. Bu kısa süren ilişki sonrasında hamile kaldı. Ardından Almanya’ya gitti.  1990 yılında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e babalık davası açtı. Ardından döneme tanıklık eden kişinin Emrah olduğunu belirterek basında büyük bir yankı uyandırdı. Basında yer alan haberlere göre İbrahim Tatlıses Işıl Çıtak’ın kürtaj olmasını teklif etti ve bebeği istemedi. Ancak Işıl Çıtak bu bebeği doğurdu.

Işıl Çıtak İbrahim Tatlıses ile yollarını ayırdıktan sonra futbolcu Cem Çıtak ile nikah masasına oturdu. İbrahim Tatlıses öz kızı Dilan Çıtak üvey babası olan Cem Çıtak’ın soyadını aldı ve babası olarak Cem Çıtak’ı bildi.

Işıl Çıtak boy kilo ve hangi burç?

Işıl Çıtak boyu kilosu ve burcu bilinmiyor.

Işıl Çıtak ne iş yapıyor, gençliği, mesleği?

Işıl Çıtak iş kadını olarak yaşamını sürdürmektedir. Ticaretle ilgilenmektedir.

Işıl Çıtak gençliği

Işıl Çıtak kiminle evli?

Işıl Çıtak Cem Çıtak ile evlendi. Mili futbolcu Cem Çıtak 2007 yılında hayatını kaybetti.

Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak kimdir, gençliği, eşi? Işıl Çıtak kimdir ne iş yapar, kaç çocuğu var, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak’ın babası kim? Dilan Çıtak kimdir kimin kızıdır? Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!