Köfteci Yusuf kimdir?

Köfteci Yusuf kimdir, aslen nereli, eğitimi, menü, kahvaltı fiyatları? Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş kimdir? Şube sayısı kaçtır? Köfteci Yusuf at eti haberleri doğru mu? Ailesi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Köfteci Yusuf kimdir?
  • 0
  • 2772
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Yusuf Akkaş
Doğum tarihi: 1978
Doğum yeri: Bursa
Boy: 1.73 cm
Kilo: 75 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Lise
İlişkisi: Evli
Meslek: Girişimci, İş Adamı
İnstagram hesabı için tıklayın

Köfteci Yusuf nereli? Kaç yaşında?

Köfteci Yusuf kimdir, aslen nereli, eğitimi, menü, kahvaltı fiyatları? Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş kimdir? Şube sayısı kaçtır? Köfteci Yusuf at eti haberleri doğru mu? Ailesi, evli mi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Köfteci Yusuf hayatı ve biyografisi

Köfteci Yusuf gerçek adı ile Yusuf Akkaş Türk girişimci ve iş insanı. Köfteci Yusuf markası’nın kurucusudur. Bugün Köftci Yusuf 100’ü aşkın şubesi ile Türkiye’nin farklı lokasyonlarında hizmet vermeye devam etmektedir.

Köfteci Yusuf yani Yusuf Akkaş 1978 yılında Bursa, Yenişehir-Kızılhisar Köyü’nde 3 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Eğitim hayatına ara veren Yusuf Akkaş liseden mezun olduktan sonra çeşitli sektörlerde çalışmaya başladı. Daha sonra kendi köylerinde babasının işlettiği kahvehanede çalışmaya başladı.

İş hayatına 1996 yılında İznik’te yalnızca 4 masası olan köfteci dükkanını açarak başladı. 1998 yılında 4 masalık işletmeyi 600 masaya yükselterek büyük bir çıkış sağladı. Bursa’da açılan ve giderek büyüyen Köfteci Yusuf markası lezzeti ve hizmet kalitesi ile bir anda büyüyerek başta büyük şehirler olmak üzere Anadolu’nun farklı illerinde hizmet vermeye başladı. Bugün Türkiye genelinde 100’e yakın şubesi bulunan Köfteci Yusuf menü, kahvaltı fiyatları ile de oldukça caziptir.

Köfteci Yusuf A.Ş. markası avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfteci fabrikası olarak bilinmektedir. 2015 yılında Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası sıralamasında 1. seçilmiştir. Köfteci Yusuf haberleri arasında sılsız olan haber başlıkları ise şöyle sıralanmaktadır. Köfteci Yusuf at eti kullanmamaktadır. Sedat Peker’in marka ile ortaklığı söz konusu değildir. Bilal Erdoğan’ın Köfteci Yusuf’u satın aldı haberi ise gerçek değildir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!