Korhan Saygıner kimdir?

Korhan Saygıner kimdir, nereli, boyu, işi, ne iş yapar, mesleği? Korhan Saygıner Semih Saygıner kardeş mi? Zuhal Topal eşi Korhan Saygıner vatandaşlıktan çıkarıldı mı?

PAYLAŞ
Korhan Saygıner kimdir?
  • 0
  • 4177
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Korhan Saygıner
Doğum tarihi: 9 Ağustos 1976
Doğum yeri: İzmir
Boy: 1.76 cm
Kilo: 75 kg
Burcu: Aslan
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Zuhal Topal ile)
Meslek: Yapımcı, Müzisyen, Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Korhan Saygıner nereli? Kaç yaşında?

Korhan Saygıner kimdir, nereli, boyu, işi, ne iş yapar, mesleği? Korhan Saygıner Semih Saygıner kardeş mi? Zuhal Topal eşi Korhan Saygıner vatandaşlıktan çıkarıldı mı? Neden vatandaşlıktan çıkarıldı? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Korhan Saygıner hayatı ve biyografisi

Korhan Saygıner Türk müzisyen, yapımcı ve dizi oyuncusudur. Korhan Saygıner aynı zamanda oyuncu ve sunucu Zuhal Topal’ın eşidir.

Korhan Saygıner kimdir, nereli, boyu, işi, ne iş yapar, mesleği

Korhan Saygıner 9 Ağustos 1976 yılında İzmir Karşıyaka’da 4 çocuklu bir ailede ailenin en küçük bireyi olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başlayan Korhan Saygıner okul yıllarında, piyano ve gitar çalmaya başladı. Lise sıralarındayken klasik gitar etğitimi aldı ve 1990’lı yıllarda ulusal gazetelerin dünlemiş olduğu müzik yarışma programlarına katıldı. Üniversiteyi Mühendis olarak bitiren Korhan Saygıner müziğe olan tutkusu nedeni ile mesleğini icra etmedi.

Korhan Saygıner profesyonel müzik hayatına 2005 Yılında ilk albümü “Yaz Beni” ile müzik piyasasına adım attı. Albümde yer alan “İstemiyor” ve “Yaz Beni” şarkıları ile beğeni topladı. 2007 yılı yapımı olan “Hepsi 1” adlı  TV dizisinde oyuncu olarak rol alan Korhan Saygıner bu dizide “Yalancı Nisan” şarkısını seslendirmiştir. 2011 yılında “Demek ki” albümü ile müzikseverlerle buluştu. 2015 Eurovision Şarkı yarışmasında “My Nubmer One” şarkısının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir müzik çalışması oldu. Korhan Saygıner bir dönem “Türk Böbrek Vakfı’nın” organ bağışı kampanyasına destek olması amacıyla “Bir Işık da Sen Tut” adlı bestesiyle ödüle layık görüldü. Sezen Aksu’nun “Tükeneceğiz” isimli şarkısını sanatçı Funda Arar ile birlikte seslendirmiştir. Müzik hayatı boyunca 10 yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti otellerinde sahne alan Korhan  Saygıner’in KKTC vatandaşlığı 2018 yılında iptal edilmiştir. Korhan Saygıner ayrıca Dual Medya Prodüksiyon’un sahibidir.

Zuhal Topal eşi Korhan Saygıner kimdir

Korhan Saygıner Zuhal Topal ile 27 Ağustos 2008 yılında İstanbul Sarıyer Yeniköy’de Sait Halim Paşa Yalısı’nda nikah masasına oturdu. Korhan Saygıner ve Zuhal Topal çiftinin bu evliliğinden 2013 yılında “Lina Saygıner” adında bir kız çocukları dünyaya geldi.

Korhan Saygıner dizileri ve filmleri

Korhan Saygıner oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı? TV programları aşağıda yer almaktadır.

  • 2020 Zuhal Topal’la Sofrada – Producer
  • 2007 Hepsi 1 TV Dizisi – Oyuncu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!