Melike Elif kaç yaşında, boyu, sevgilisi, telefon numarası?

Melike Elif kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, sevgilisi? Melike Elif boy kilo yaş hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Melike Elif kaç yaşında, boyu, sevgilisi, telefon numarası?
  • 0
  • 24920
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Melike Elif Çetintaş kaçıncı sınıfa gidiyor? Melike Elif Çetintaş kaç yaşında? Melike Elif Çetintaş telefon numarası? Melike Elif Çetintaş yeni videoları? Melike Elif boyu? Melike Elif Çetintaş kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında?

Melike Elif kimdir, kaç yaşında, nereli?

Melike Elif video içeriği üreticisi, sosyal medya fenomenidir. 2007 yılında İzmir’de doğdu. Günümüz 2023 yılı itibari ile yaşı 16 yaşındadır. Youtube, instagram ve tiktok uygulamaları üzerinden Oyuncax Tv ismi ile paylaştığı video ve fotoğraflar sayesinde yıldızı parladı.

Melike Elif hayatı ve biyografisi

Melike Elif 2007 yılında İzmir’de doğdu. Öğrenimine İzmir’de başladı. Oyuncax Tv kanalı ile ünlenen Melike Elif’in annesinin adı Ayla ve babasının adı ise Serkan’dır. 2 kardeştir. 8 yaşındaki erkek kardeşinin adı ise Eren’dir. Melike Elif soyadı Çetintaş’tır.

Melike Elif boy kilo yaş hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri

Ünlü sosyal medya fenomeninin en sevdiği renk siyah iken en sevdiği meyve ise yeşil erik ve en sevdiği içecek de ayran. Güzel fenomenin tatlı besinlerle arası pek yoktur. Melike Elif eğitim hayatına devam etmekte olup 11. sınıf öğrencisidir. Fen bilgisi ve Türkçe derslerini severek okumaktadır.

Melike Elif’in günümüzde milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Başarılı fenomen farklı platformlar üzerinden video içerikleri üretmeye devam etmektedir. 2023 yılında küçük Melike Elif büyüdüğü pozlarla sosyal medya hesapları üzerinden beğeni toplamaya devam etmektedir.

Melike Elif boy kilo ve hangi burç?

Melike Elif boyu 1.60 cm kilosu 51 kg ve burcu Oğlak.

Melike Elif kimdir, kaç kilo, kaç abonesi var? Melike Elif’in telefon numarası? Melike Elif Oyuncax Tv youtube kanalı, yeni slime videoları, hangi okula gidiyor, soyadı, hakkında bilgiler, sevgilisi, ne kadar kazanıyor, kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini hazırladık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!