Melis Hacic kimdir?

Miss Turkey 2016 Güzellik Yarışması finalistlerinden, model ve aynı zamanda oyuncu olan Melis Hacic hayatı ve biyografisi, hakkında çıkan önemli haberler ve çok daha fazlası kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
Melis Hacic kimdir?
  • 0
  • 2624
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Melis Hacic boy, kilo ve burcu ne?

Melis Hacic boyu 1.80 cm kilosu 55 kg burcu Başak. Ayrıca 84*60*89 vücut ölçülerine sahiptir.

Melis Hacic sevgilisi kim?

Melis Hacic Börü dizisinden sonra ismi magazin dünyasında manken ve aynı zamanda oyuncu olan Mert Öcal ile anılmıştır. Melis Hacic Mert Öcal ismi uzun süre medya haberlerinde yer almıştır.

Melis Hacic Kimdir? Kaç yaşında? Melis Hacic nereli?

Miss Turkey 2016 Güzellik Yarışması finalistlerinden, model ve aynı zamanda oyuncu olan Melis Hacic hayatı ve biyografisi, hakkında çıkan önemli haberler ve çok daha fazlası kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Melis Hacic 8 Ekim 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geledi. Melis Hacic aile kökeni olarak, Sırp ve Yugoslav bir aileye mensuptur. Melis Hacic aslen Sırplı’dır. Ancak doğma büyüme İstanbullu olup, Türk vatandaşıdır. İlkokul ve ortaokul eğitiminin ardından İstanbul’da liseyi tamamlayan güzel oyuncu ilk olarak modellik yaparak sektöre adım attı. Ancak öncesinde güzel oyuncu bir dönem Fenerbahçe takımının Voleybol ve basketbol takımlarında forma giydi. Ancak çeşitli nedenlerden dolayı sporu bıraktı. Üniversite eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Yönetmenliği bölümünde tamamlayan ve bu alandan mezun olan Melis Hacic, Neşe Erberk yani Erberk Ajans bünyesinde modellik ve oyunculuk yaptı. Ardından Özge Erçağlar & Özlem Erçağlar’a bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Medya kariyerine güzellik yarışması ile giriş yapan güzel oyuncu ve model ilk olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Börü dizisinde Zeynep isimli karakterini canlandırdı. Ardından Melis Hacic Bir Litre Gözyaşı dizisi ile bu kez Selin karakterine hayat verdi. 2019 yılında Kardeş Çocukları adlı dizide de İdil karakterine hayat verdi. Melis Hacic dizi oyunculuğu ve modellik yapmaya devam etmektedir.

Melis Hacic estetik oldu mu?

Melis Hacic burun estetiği ve dudak dolgusu yaptığı yönünde bazı haberler yer alsa da güzel oyuncunun her daim doğal güzelliği ile dikkat çektiği bilinmektedir.

Melis Hacic dizileri

Melis Hacic oynadığı diziler hangileri? Melis Hacic oynadığı diziler aşağıdaki gibidir.

  • 2019 Kardeş Çocukları (İdil) TV Dizisi
  • 2018 Börü (Zeynep)TV Dizisi
  • 2018 Bir Litre Gözyaşı (Selin)TV Dizisi

Melis Hacic Twitter

Melis Hacic instagram

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!