Meriç İzgi kimdir?

Meriç İzgi kimdir, nereli, kaç yaşında, estetiksiz hali, dövmesi, boyu, kilosu ve burcu, sevgilisi kim? Meriç İzgi Feride Hilal Akın ilişkisi.

PAYLAŞ
Meriç İzgi kimdir?
  • 0
  • 3881
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Meriç İzgi
Doğum tarihi: 09 Kasım 1996
Doğum yeri:  Adana
Boyu: 1.74 cm
Kilo:  60 kg
Burcu:  Akrep
Eğitim durumu: Lise
Medeni hali: Bekar
Meslek: Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın.

Meriç İzgi kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Meriç İzgi kimdir, nereli, kaç yaşında, estetiksiz hali, dövmesi, boyu, kilosu ve burcu, sevgilisi kim? Meriç İzgi Feride Hilal Akın ve hakkında merak edilen haberler, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Meriç İzgi hayatı ve biyografisi

Meriç İzgi Türk sosyal medya fenomenidir. Babası yazar Fırat İzgi’dir. Sosyal medya platformları üzerinden yayınladığı video içerikleri ile tanınmaya başladı.

Meriç İzgi 9 Kasım 1996 yılında Adana’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Adana’da başladı. Babası yazar Fırat İzgi’dir. “Nişantaşı Çocukları, Kelebek Ömrü Kadar Aşk ve Siyah Nefes” kitaplarının yazarıdır. Anne ve babası ayrı olan Meriç İzgi liseden mezun olduktan sonra eğitim hayatına İstanbul Marmara Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde devam etti. Attığı her adımda boyunca babasının desteğini aldı. Sosyal medya üzerinden paylaştığı video içerikleri ile tanındı ve beğeni kazandı ve milyonlarca takipçisi olmaya başladı. 

Meriç İzgi yaşamına sosyal medya üzerinden paylaştığı içeiklerin yanı sıra kendi markasını kurmak istemektedir. 250 parçalık bir koleksiyonu olan Meriç İzgi ayrıca One Direction sayfasında admin olarak görev almaktadır. İlerleyen sürede mesleğine tasarımcı olarak devam etmek istemektedir.  Sevdiği yiyecekler arasında mısır gevreği favori besinleri arasındadır. İstanbul’da yaşamını yalnız başına sürdüren ünlü fenomen zaman zaman spor’da yapmaktadır.

Galatasaray’lı olan Meriç İzgi aynı zamanda koyu bir Rihanna hayranıdır. Moda üzerine bir bloğu olan ünlü fenomen mzüik dünyasında veya oyunculuk dünyasında da yerini alabileceği yönünde sinyaller de vermiştir. Meriç İzgi sevgilisi olup olmadığı net olarak bilinmemektedir.

Meriç İzgi Feride Hilal Akın ile 2019 yılında sokaklarda çok eğlenceli bir challenge yaptı. 2020 yılında cep telefonu numarasının ifşa olması ile sürekli telefonu çalan Meriç İzgi bir kadın hayranının “Benimle öpüşür müsün? Senden sonra kimseyle öpüşmek istemiyorum” konusu ile magazin ve sosyal medyada geniş bir yer almıştır.

Meriç İzgi resimleri

meriç izgi telefon numarası
meriç izgi sevgilisi
meriç izgi maymun
meriç izgi kimdir biyografi burnu estetik mi
meriç izgi haber
meriç izgi feride hilal akın
meriç izgi estetiksiz hali
meriç izgi dövmesi
meriç izgi çinçin
meriç izgi boy kilo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!