Merve Büyüksaraç kimdir?

Merve Büyüksaraç hayatı ve biyografisine ilişkin merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
Merve Büyüksaraç kimdir?
  • 0
  • 1955
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Merve Büyüksaraç kimdir? Nereli? Kaç yaşında?,

Türk manken, yarışmacı ve Miss Turkey 2006 güzeli Merve Büyüksaraç kimdir? 2006 yılında başlayan kariyer yolculuğu onu yarışma programlarında ve Acun Ilıcalı ile polemiklere neden oldu. İşte Merve Büyüksaraç hayatı ve biyografisine ilişkin merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Merve Büyüksaraç hayatı ve biyografisi

Güzel manken Merve Büyüksaraç 13 Haziran 1988’de Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına başkent Ankara’da başladı. TED Koleji öğrencilerindendir. Liseyi başarı ile tamamladıktan sonra eğitim hayatına Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde devam etti ve 2011 yılında bu alandan mezun oldu. Medya ve kariyer yolculuğu 2006 yılında düzenlenen Miss Turkey 2006 güzellik yarışmasında birinci seçilmesi ile şekillenmeye başladı. Takvimler 2007 yılını gösterdiğinde “Buzda Dans” yarışma programı ile televizyon ekranlarında boy göstermeye başladı ve beğeni toplamaya başladı. 2012 yılında bu kez tüm dünyada izlenme rekorları kıran “Survivor Türkiye” Ünlüler-Gönüllüler yarışma programına katılarak hayran kitlesini daha da arttırdı. 2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında elendikten sonra yaptığı açıklamalarla uzun süre medya ve magazin dünyasında yer alan isimlerin arasında yer aldı. “Merve Büyüksaraç, 2012 Survivor yarışmasından elenince “Adada o kadar aç da değildik… Yapım ekibi yemek veriyordu” diyerek yarışmanın adil olmadığını öne sürmüş, Acun Ilıcalı’nın avukatı da sözleşmeyi ihlal ettiği gerekçesiyle Büyüksaraç’a 500 bin liralık tazminat davası açmıştı. ”

Günümüzde modellik çalışmalarını sürdüren Merve Büyüksaraç Gökhan Ciner ile evli ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Merve Büyüksaraç boyu, kilosu, burcu?

Merve Büyüksaraç boyu 1.78 cm kilosu 59 kg burcu İkizler.

Merve Büyüksaraç sevgilisi var mı? Evli mi? Eşi kim?

Merve Büyüksaraç Gökhan Ciner ile evlidir. Bu evlilikleri devam etmektedir.

Merve Büyüksaraç instagram               

Merve Büyüksaraç instagram hesabı için tıklayın.

Merve Büyüksaraç dizi ve filmleri, TV programları

Merve Büyüksaraç oynadığı diziler, katıldığı TV programları rol aldığı tüm projeleri aşağıda güncel olarak sırlanmıştır.

  • 2007 Buzda Dans (Yarışma Programı)
  • 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Yarışma Programı)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!