Merve Kutlu

Merve Kutlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Merve Kutlu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Merve Kutlu
  • 0
  • 2096
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Merve Kutlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Merve Kutlu youtuber ve sosyal medya fenomenidir. 9 Mart 1994 tarihinde Zonguldak’ta doğdu. Günümüz itibarı ile 26 yaşındadır. Makyaj ve güzellik üzerine çektiği videolar ve vloglar sayesinde tanınmaya başladı.

Merve Kutlu hayatı ve biyografisi

Merve Kutlu 9 Mart 1994 yılında Zonguldak’ta dünyaya geldi. Karadenizli fenomenin annesi Rizeli, babası Trabzonlu ’dur. Eğitim hayatına Zonguldak’ta başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde devam etti ve mezun oldu. Ardından İstanbul Marmara Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimine başladı.

Merve Kutlu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Alışveriş yapmayı çok seven güzel fenomen Merve Kutlu en sevdiği renk mor. Favori makyaj ürünü rimel. Tutumlu bir insan olduğunu ifade eden fenomen, ağız ve diş gıcırdatması, tesbih sallanmasına sinir olmaktadır. Ayrıca yüksekten, böceklerden ve karanlıktan çok korkmaktadır. Kısır, ıslak kek, yaprak sarması, makarna salatasını seven fenomen, hamur işi yemekleri sevmemektedir. En sevdiği çizgi filmler arasında Tom ve Jerry, Tweety ve Şirinler yer alırken en sevdiği sanatçı ise Yalın.

Merve Kutlu günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Merve Kutlu boy kilo ve hangi burç?

Merve Kutlu boyu 1.65 cm kilosu 55 kg ve burcu Balık. Göz rengi de kahverengidir.

Merve Kutlu sevgilisi var mı?

Merve Kutlu sevgilisi, aşk hayatına ilişkin olarak yakın tarihte Veysel Yiğit ile sevgili olduğu ve evlenme teklifi aldığı belirtilmektedir. Merve Kutlu  Veysel Yiğit ile 2 Temmuz 2021 tarihinde sözlenmiştir. Merve Kutlu’nun tiktok videoları, mesleği, ne kadar kazanıyor sorguları popülerdir. Merve Kutlu kimdir, kaç yaşında, instagram, tiktok, youtube hesapları, sevgilisi, makyaj, tesettür, temizlik gibi konular hakkında bilgileri derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!