Metin Salt kimdir?

Gülşen Yüksel’in kocası Metin Salt kimdir ne iş yapar. Vestel’in Genel Müdürü olan Metin Salt hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
Metin Salt kimdir?
  • 0
  • 4898
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Metin Salt kimdir kaç yaşında? Metin Salt ne iş yapar?

Metin Salt kimdir? Metin Salt yaşı ve Metin Salt kaç doğumlu? Hakkında bilgiler mi arıyorsunuz? O zaman Metin Salt instagram hesabı, Metin Salt çocuğu var mı? Metin Salt Mersin doğumlu mu? Kısaca Gülşen Yüksel‘in kocası Metin Salt kimdir ne iş yapar. Vestel’in Genel Müdürü olan Metin Salt hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Metin Salt İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim ve öğrenimine burada başladı. 1985 – 1990 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1990 ile 1997 yılları arasında toplamda 7 yıl Aselsan’da çalıştı. 2005 yılında Vestel’de çalışmaya başladı. 2012 yılında ise Vestek Elektronik Araştırma ve Geliştirme A.Ş Genel Müdür’ü oldu. Aynı zamanda Vestel Ventures Genel Müdürü görevini yürütmeye başladı. Vestel Grubu’nun firması olan Vestek A.Ş.’nin kurucusu ve aynı zamanda Genel Müdürüdür. Güçlü bir kaleme sahip olan Metin Salt aynı zamanda teknoloji ve köşe yazıları kaleme almaktadır.

Türk Hava Kuvvetleri’nde görev yaparken ilk milli F16 elektronik harp eğitim sistemi ana tasarım ve planlamasını HAVELSAN ile ortak gerçekleştirdi. Vestek ARGE A.Ş.’de Türkiye Teknoloji Özel Ödüllünü aldı.  Türkiye’de tasarlanan ilk görüntü işleme yongasını (Pixellence) ve internet televizyonculuğunun ilk örnek uygulamalarını gerçekleştiren kuran isim oldu.

2016 yılından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.

Metin Salt yaşı kaçtır? Metin Salt Çocuğu var mı?

Metin Salt yaşı kaynaklarda yer alamamaktadır. Önceki evlilikleri var mı yok mu bilinmiyor. Bu nedenle çocuk sahibi olup olmadığı da kesin değildir. Bir dönem Gülşen Yüksel anne oldu Gülşen Yüksel bebeği şeklinde haberler çıkmış olsa da henüz çocukları olmadığı bilinmektedir.

Gülşen Yüksel boşandı mı?

Magazin de yer alan ve sorgulanan boşandı aramaları asılsızdır.

Metin Salt boyu, kilosu burcu ne?

Metin Salt boyu 1.82 cm ve kilosu 82 kg burcu bilinmiyor.

Metin Salt ne zaman evlendi?

Metin Salt ile televizyon sunucusu ve aynı zamanda Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel 21 Aralık 2012 yılında evlenmiştir. 

Metin Salt Linkedin

Metin Salt Linkedin hesabı için tıklayın.

Metin Salt instagram

Metin Salt instagram hesabı için tıklayın.

Metin Salt Onur ve Ödüller

Metin Salt Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’da araştırma görevlisi olarak projelerde yer aldı. 2007 yılında ödüle layık görüldü.

2007 – Tübitak Teknoloji Büyük Ödülü – Jüri Özel Ödülü Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!