Murat Başoğlu Kimdir?

Murat Başoğlu kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Son hali nasıl? Şimdi ne yapıyor? Eşi Hande Bermek’ten boşandı mı? Çocukları var mı?

PAYLAŞ
Murat Başoğlu Kimdir?
  • 0
  • 2610
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Murat Başoğlu
Doğum tarihi: 28 Mayıs 1968 (51 yaşında)
Doğum yeri: İzmir
Boyu: 1.83 cm
Kilo: 86 kg
Burcu: Boğa
Eğitim durumu: Üniversite / Lisans
Medeni hali: Boşanmış / (Hande Bermek ile)
Meslek: TV Sunucusu / Oyuncu / Model
İnstagram hesabı için tıklayın.

Murat Başoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Murat Başoğlu kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Son hali nasıl? Şimdi ne yapıyor? Eşi Hande Bermek’ten boşandı mı? Çocukları var mı? Murat Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu ile ilgili son süreçlerde neler yaşandı? Kim kimdir bölümümüzde sunucu, oyuncu ve model Murat Başoğlu hayatına dair merak edilen tüm güncel soruların yanıtlarını getiriyoruz.

Murat Başoğlu hayatı ve biyografisi

Hemen hemen herkesin televizyon ekranlarından 1996 yılında yayınlana “Sabah Şekerleri” programı ile tanıdığı sunucu, oyuncu ve manken Murat Başoğlu 28 Mayıs 1968 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Lise yılarında vücut sporlarına erken yaşlarda merak sarmış ve kendini bu yönde geliştirmiştir. Bu yönü ile kısa süre içinde yapımcılar tarafından keşfedilerek televizyon ekranlarında aktif rol alması için teklif almıştır. Medya ve televizyonculuk kariyerine 1996 yılında ATV ekranlarında yayınlanan “Sabah Şekerleri” TV programı ile merhaba dedi. Bu süreci daha sonra pek çok özel açılış ve programlar takip etti. Murat Başoğlu bu süreçten sonra medya, tanıtım, tasarım ve reklam alanında şirket kurdu. Aynı zamanda Murat Başoğlu’nun İstanbul Etiler’de Body Project isimli Fitness ve spor salonu bulunmaktadır. İzmir’de de pek çok taşınmazı bulunmaktadır. Yakışıklı ve karizmatik model Murat Başoğlu 2003 yılında Hande Bermek ile evlendi. Bu evliliklerinden Can adından bir oğlu bulunmaktadır. 2017 yılında Temmuz ayında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede görüntülenen Murat Başoğlu 14 yıllık evliliğini bitirmiştir. 2017 yılından itibaren yaşadığı olaylar nedeni ile televizyon, magazin ve film sektöründen hayli uzak kaldı. Murat Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu ile tekne görüntülerinden önce 2014 yapımı olan “Patron Mutlu Son İstiyor” adlı sinema filminde ve 2015 yapımı olan “Çilek Kokusu” dizisinde sol almıştı. Aynı zamanda “Benzemez Kimse Sana” yarışma programını 4 sezon boyuncu sunuculuğunu yaparak büyük bir hedef kitlesine sahip olmuştu. Murat Başoğlu günümüzde İzmir ve İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. Aynı zamanda yeğeni Burcu Başoğlu’nun eski eşi Selçuk Kabadayı‘nın kendisine açmış olduğu 1 milyon liralık tazminat davası da lehine sonuçlanmıştır.

Murat Başoğlu oynadığı dizi ve filmler

Murat Başoğlu oynadığı diziler, film projeleri ve televizyon programlarına ilişkin güncel bilgiler aşağıda yer almaktadır.

  • Çilek Kokusu  (Sinan Mazharoğlu) TV Dizisi 2015
  • Patron Mutlu Son İstiyor (Sinema Filmi) 2014
  • Benzemez Kimse Sana (Televizyon Programı) 2011
  • Sabah Şekerleri (Televizyon Programı) 1996

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!