Murat Erçin kimdir?

Murat Erçin kim aslen nerelidir? kaç yaşında, boyu kaç ve kaç kilo? kısaca hayatı, biyografi ve özgeçmiş bilgileri.

PAYLAŞ
Murat Erçin kimdir?
  • 0
  • 3391
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Murat Erçin
Doğum tarihi:  1978
Doğum yeri: Ankara
Boy: 1.75 cm
Kilo: 80 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bilinmiyor
Meslek: Sunucu, Spiker
İnstagram hesabı için tıklayın

Murat Erçin nereli? Kaç yaşında?

Beyaz TV Ana haber sunucusu Murat Erçin kimdir nerelidir? Boy kilo ve burcu, yaşı, evli mi, hangi kanalda? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Murat Erçin hayatı ve biyografisi

Murat Erçin Türk Gazeteci, Televizyoncu, Sunucu ve Spikerdir. Beyaz TV ekranlarında Ana Haber Bülteni sunması ile tanındı. Murat Erçin Beyaz TV ekranlarında Murat Erçin’le Son Saat programını uzun bir süre sundu.

Murat Erçin 1978 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitimi Ankara’da başladı. Mamak Niğbolu Lisesi’de okudu. Daha sonra üniversite eğitimi için Eskişehir’e geldi.

Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Bası Yayın bölümünü tamamladı. Üniversite de öğrenciyken Aydın Doğan Vakfı 14. Genç İletişimciler yarışmasına katıldı. Bu yarışmada İnternet haberciliği dalında ikincilik ödülüne layık görüldü.

Üniversite eğitiminden sonra Beyaz TV’de editör muhabir olarak görev aldı.  “ODTÜ can çekişiyor” başlıklı haberi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir isim oldu. Murat Erçin başarılı habercilik kariyeri kısa bir süre sonra onu Beyaz TV ekranlarına taşıdı. Beyaz TV’de “Murat Erçin’le Son Saat” ve “Beyaz TV Ana Haber” bültenini sunmaktadır. Murat Erçin, Ankara’da yaşamını sürdürmektedir. Beyaz TV ekranlarında haber sunmaya devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!