Murat Karabova kimdir, sevgilileri, babası, kızı, boyu?

Murat Karabova iş insanıdır. 1 Ocak 1971 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Murat Karabova 2018 yılında Seda Sayan ile aşk yaşadığı iddia edilmesinin ardından hayatı merak konusu oldu.

PAYLAŞ
Murat Karabova kimdir, sevgilileri, babası, kızı, boyu?
  • 0
  • 4967
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Murat Karabova kimdir, sevgilisi, sevgilileri, babası, çocukları, kızı, nereli, boyu, eşi, evli mi, çocuğu var mı? Murat Karabova kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Murat Karabova kimdir, kaç yaşında, nereli?

Murat Karabova iş insanıdır. 1 Ocak 1971 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Murat Karabova 2018 yılında Seda Sayan ile aşk yaşadığı iddia edilmesinin ardından hayatı merak konusu oldu.

Murat Karabova hayatı ve biyografisi

Murat Karabova 1971 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisi iş adamı. İstanbul’da yaşıyor. İstanbul Beşiktaş’ta Nova Motors isimli şirketin sahibi ve galericidir. Murat Karabova daha önce galericilik mesleği dışında restoran işletmeciliği yapmıştır. Bu mekan Beyoğlu İstiklal Caddesinde 6 katlı bir mekandı.

Murat Karabova ilk ve orta öğreniminin sadrından lise hayatına başladı. Liseden mezun olduktan sonra babasının kurmuş olduğu şirketlerden birisi ile iş hayatına atıldı. İlk etapta Azerbaycan iş ortağı ile birlikte çıktığı yolu şimdilerde tek başına yürüterek iş hayatını sürdürmeye devam etmektedir. Daha önce evlenip boşandığı bilinmektedir. Murat Karabova Seda Sayan ile ilişkisi nedeniyle medya da geniş bir yer almaya başlamıştır.

Murat Karabova eşi Aslı Sarıpınar ancak boşanmış. Bugüne kadar ismi onlarca ünlü kadınla anılmıştır. Murat Karabova ne iş yapar diye merak edenler için kendisi oto galeri sahibi. Murat Karabova galerici ve şimdiye kadar adı çok kişi ile birlikte yan yana geldi. Murat Karabova sevgilileri arasında Murat Karabova Özlem Yıldız ile ismi çıktı. Bununla beraber Murat Karabova Aslı Sarıpınar, yine aynı şekilde belli bir zaman aralığından sonra Murat Karabova Seren Serengil ve daha sonra Murat Karabova Yeşim Salkım yan yana gelen isimler oldu. Ancak bu isim zinciri devam etme başladı.

Murat Karabova Aslı Hünel ve Murat Karabova ciciş kardeşlerle de anıldı ismi. Murat Karabova Esra Ceyda kardeşler ile birlikteliği magazin dünyasında epey gündem olmuştur. Murat Karabova Zeynep Ece ve en sıcak gündem olarak Murat Karabova ve Seda Sayan ile ismi anılmaya başladı.

Murat Karabova boy kilo ve hangi burç?

Murat Karabova boyu 1.70 cm kilosu 60 kg ve burcu Kova.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!