Murat Özdemir ne iş yapıyor, kimdir, boyu, eski eşi?

Murat Özdemir kimdir, iş insanı Murat Özdemir Ebru Gündeş ile gündeme geldi. Peki, Murat Özdemir kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, serveti, evli mi, eski eşi, çocukları var mı?

PAYLAŞ
Murat Özdemir ne iş yapıyor, kimdir, boyu, eski eşi?
  • 0
  • 1018
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Murat Özdemir boyu, kimdir, nereli, ne iş yapıyor, serveti, şirketleri, kaç yaşında, sevgilisi, eski eşi, çocukları? Murat Özdemir kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde sizlerle birlikte olacak.

Murat Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Murat Özdemir iş insanıdır. Tam adı ile Murat Osman Özdemir aslen Adanalı’dır. Adana Demirspor taraftarı olduğu bilinen ünlü iş insanı Murat Özdemir Ebru Gündeş ile olan birlikteliği ve yakında evelenecekleri yönünde haberlerler basında yer alması ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Murat Özdemir ile 2024 yılında Dubai’de evlendi.

Murat Özdemir hayatı ve biyografisi

Murat Özdemir kimdir, iş insanı Murat Özdemir Ebru Gündeş ile gündeme geldi. Peki, Murat Özdemir kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, serveti, evli mi, eski eşi, çocukları var mı? Murat Özdemir Ebru Gündeş yaş farkı? Murat Özdemir hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle…

Murat Özdemir iş insanıdır. Tam adı ile Murat Osman Özdemir aslen Adanalı’dır. Adana Demirspor taraftarı olduğu bilinmektedir. Murat Özdemir eski eşinden 2 yıl önce Temmuz 2022 tarihinde boşandı. Daha önce 2 evliliği olan ve boşanan Murat Özdemir’in ilk eşinden 2, ikinci eşinden ise 1 çocuğu bulunmaktadır. Murat Özdemir 2002 yılında Best Model güzellik yarışmasına katılan ancak dereceye giremeyen Selin Kabaklı ile evli olduğu iddia edildi.

İş insanı Murat Özdemir Ebru Gündeş ile 2023 yılında yeni bir yola girdi. Ebru Gündeş ise daha önce Rıza Sarraf ile 11 yıllık evliliğini 2021 tarihinde son noktayı koydu. Bilindiği üzere Ebru Gündeş ilk kez küçük yaşlarda henüz 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile evlendi ancak boşandı. 2’inci evliliğini 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yaptı. Ancak bu evlilikte son buldu. 2010 yılında Rıza Sarraf ile evlendi. Bu evliliklerinden 15 Ekim 2011 tarihinde kızları Alara dünyaya geldi.

Murat Özdemir ile Ebru Gündeş Şubat 2024 tarihinde Dubai’de evlendi.

Murat Özdemir boy kilo ve hangi burç?

Murat Özdemir boyu 1.82 cm kilosu 83 kg burcu Oğlak.

Murat Özdemir Ebru Gündeş yaş farkı?

Murat Özdemir Ebru Gündeş yaş farkı hakkında net bilgiler bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!