Mutlu Kaya kimdir?

Mutlu Kaya son hali, Mutlu Kaya’nın ablası kim? Mutlu Kaya nereli, kaç yaşında, sevgilisi, son durumu, öldü mü? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

PAYLAŞ
Mutlu Kaya kimdir?
  • 0
  • 3122
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Mutlu Kaya
Doğum tarihi: 1996
Doğum yeri: Diyarbakır
Boy: 1.68 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Lise
İlişkisi: Bekar
Meslek: Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Mutlu Kaya nereli? Kaç yaşında?

Mutlu Kaya son hali, Mutlu Kaya’nın ablası kim? Mutlu Kaya nereli, kaç yaşında, sevgilisi, son durumu, öldü mü? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Mutlu Kaya hayatı ve biyografisi

Mutlu Kaya Türk şarkıcı ve ses sanatçısıdır. 2015 yılında katıldığı Sesi Çok Güzel yarışma programı ile tanındı ve sevildi. Ancak ilerleyen sürelerde hem kendi hem de ablasının hikayesi ile gündeme geldi.

Mutlu Kaya nereli, kaç yaşında, sevgilisi, son durumu, öldü mü

Mutlu Kaya 1996 yılında Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde 8 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ergani’de başlayan Mutlu Kaya liseden mezun olduktan sonra üniversiteyi kazandı ancak maddi olanaklar nedeni ile üniversiteye gidemedi.  Mutlu Kaya ve ailesinin maddi durumlarının kötü olması,  fakir ve evlerinin olmamasından dolayı annesiyle evli ablasının evinde tek odada yaşmaya başladı.

2015 yılında hayatını değiştiren bir fırsat yakaladı ve Sibel Can’ın kendisini keşfetmesiyle “Sesi Çok Güzel” yarışmasına katıldı. Bu yarışmada seslendirdiği “Heveslik Eyledim” şarkısı ile büyüleyen Mutlu Kaya Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde bulunan evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı Mutlu Kaya vurulma anı sonrasında 2 ay Gülhane Askeri Tıp Akademisi Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’de tedavi gördü. Tedavisi bittikten sonra memleketi Diyarbakır’a geri döndü.

Mutlu Kaya’nın erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Nisan 2020 tarihinde de ablası Dilek Kaya erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü. Ablasının katili ise Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığında görevli bir astsubay olduğu öğrenilmiştir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!