Nazlı Çetin boyu, tv dizileri, sevgilisi, yaş, boy kilo, aslen nereli?

Nazlı Çetin kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Nazlı Çetin boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Nazlı Çetin boyu, tv dizileri, sevgilisi, yaş, boy kilo, aslen nereli?
  • 0
  • 14925
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Nazlı Çetin boyu, tv dizileri, sevgilisi, yaş, boy kilo, burcu, aslen nereli, kimdir, kaç doğumlu, Miss Turkey kaçıncı oldu, kısaca hayatı vikipedi ve imdb kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Nazlı Çetin kimdir, kaç yaşında nereli?

Nazlı Çetin dizi, reklam ve sinema oyuncusudur. 29 Nisan 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2020 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde hızlı ilerleme kaydetti. Miss Turkey 2019 finalisti olması ile tanınmaya başladı.

Nazlı Çetin hayatı ve biyografisi

Nazlı Çetin Kardeşlerim dizisinde 2022 yeni sezonunda Atv ekranlarında hayran kitlesi ile buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce Mucize Doktor ve Şeref Sözü dizileri ile adından söz ettiren Nazlı Çetin kimdir, kaç yaşında, dizileri ve sevgilisi kim sorularının yanıtını haberimizin detayında derliyoruz. Peki, Kardeşlerim Dora kim? Kim canlandırıyor? Dönence Sera kimdir?

Bir dönem magazin dünyasında da adı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak ile anılan Nazlı Çetin rol aldığı dizi filmlerinin yanı sıra oynadığı reklam filmleri ile de kurumsal markaların gözdesi olmayı başardı. Miss Turkey 2019 finalisti Nazlı Çetin boyu 176 cm ve kilosu 53 kg burcu ise Boğa. Nazlı Çetin dizi ve televizyonculuk kariyerinin yanında aynı zamanda sunuculuk da yaptı.

Nazlı Çetin tam adı ile Nazlı Can Çetin 29 Nisan 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim ve öğretim hayatına İstanbul’da başlayan güzel oyuncu akademik kariyerini Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 2019 yılında düzenlenen Miss Turkey 2019 Güzellik yarışmasında finale kalan isimler arasında yer aldı.

Nazlı Çetin kameraların karşısına geçmeden önce Craft Oyunculuk Akademsi eğitmenlerinden oyunculuk eğitimi aldı. Kamera önü oyunculuk eğitimini başarı ile tamamlayan güze oyuncu ilk kez 2019 yılında Lifecell ardından da Pepsi reklam filmlerinde rol alarak Türkiye ve dünyanın dev markalarının reklam yüzü oldu. 2019 yılında adını dünyaya duyuran Nazlı Çetin Gajendra Verma – Ja Ja Ja video müzik klibinde de rol alan isim oldu. Bu başarısı onu daha da zirvelere taşıdı. Kapanmadan Kazan yarışma programı sunuculuğu da yapan güzel oyuncu Aysha, Merve Dağlı 2019 kapak modeli olması ile başarısını bir kez daha taçlandırdı.

Nazlı Çetin Türk dizi izleyicisi ile ilk kez 2020 yılında Şeref Sözü adlı dizide Hicran rolü ile tanıştı. 2021 yılında Mucize Doktor dizisinde rol alan Nazlı Çetin 2022 yılında yeni sezonda Atv ekranlarında Kardeşlerim dizisinde Dora rolüne hayat verdi. 2023 yılında Dönence dizisinde Sera rolüne hayat veren isim oldu.

Nazlı Çetin bekar olup yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Nazlı Çetin boy kilo ve hangi burç?

Nazlı Çetin boyu 1.76 cm kilosu 53 kg burcu Boğa.

Nazlı Çetin sevgilisi?

Nazlı Çetin sevgilisi hakkında net bilgi bulunuyor.

Nazlı Çetin dizleri ve filmleri

Nazlı Çetin oynadığı diziler? Nazlı Çetin hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Dönence (Sera)
  • 2022 Kardeşlerim (Dora)
  • 2021 Mucize Doktor
  • 2020 Şeref Sözü (Hicran)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!