Nehar Eren kimdir?

Nehar Eren kimdir? Nehar Eren nereli? Nehar Eren savunma sanatları.Nehar Eren Ankara. Nehar Eren eşi, boy, kilo, yaş, evli mi hayatı ve biyografisi sizlerle.

PAYLAŞ
Nehar Eren kimdir?
  • 0
  • 4303
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Nehar Eren kimdir? Nehar Eren nereli? Kaç yaşında?

TRT Belgesel’de yer alan Nehar Eren kimdir? Nehar Eren kim? Diğer adı ile Sifu Nehar Eren kimdir? Nehar Eren biyografisi ve hayatı kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Sporcu Nehar Eren 2 Şubat 1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Ankara’dır. Nehar Eren 43 yaşındadır. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. TED Ankara Koleji’nden mezun oldu. Ardından Ankara Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Bilkent Üniversitesi’de MBA – Masters of Business Administration okudu. Aynı şekilde Bilkent Üniversitesi’nde yüksek lisansta yaptı. Çalışma hayatı boyunca ilk olarak Ankyra Wolt Sports Club’da çalıştı.Daha sonra EBMAS Wing Tzun Kung Fu Instructor’da görev almaya başladı. Bir sonra ki durağı Ebmas Wing Tzun Kung Fu’da oldu. Nehar Eren 20 yılı aşkın süredir Uzak Doğu sporlarıyla ilgilenmektedir. Spora olan merakı lise yıllarında başlayan yetenekli ve başarılı sporcu öncelikle judo, karate ve aikido karması bir stil olan jukado ile başladı. Spor hayatında oldukça başarılı olan genç sporcu adını sık sık duyurmaktadır.

Nehar Eren TRT Belgesel ve Nehar Eren savunma sanatları hakkında

Nehar Eren Wing Chun ile bir araya gelmesi yle Wing Chun’un self defense özelliği ve felsefesi olur. Türkiye’de iyi bir eğitim sürecinden sonra Amerika ve Meksika’da Wing Chun ustalarından özel eğitimler alır. Nehar Eren, bir nevi Uzak Doğu’nun sokak dövüşü filmleriyle büyüyen bir nesildendir.

Nehar Eren günümüzde ODTÜ’de spor yöneticiliği doktorası yapmaktadır. Genç sporcu Nehar Eren’in en büyük hayali ise Türkiye’de Wing Chun spor okulu açmaktır.

Nehar Eren boyu, kilosu, burcu ne?

Nehar Eren boyu 1.81 cm ve kilosu 88 kg burcu Kova.

Nehar Eren evli mi? Çocuğu var mı? Nehar Eren eşi kim?

Genç ve başarılı sporcu Nehar Eren Hande Eren ile evlidir. Çocukları olup olmadığı bilinmemektedir. Nehar Eren hayatı ile ilgili olarak Nehar Eren haberleri geldikçe gerekli güncellemeler yapılacaktır.

Nehar Eren İnstagram

Nehar Eren Facebook

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!