Neslihan Atagül kardeşi?

Neslihan Atagül kardeşi kim? Neslihan Atagül kardeşi Onur Tuna mı? Neslihan Atagül kardeşi var mı? Neslihan Atagül kardeşi, ikizi var mı?

PAYLAŞ
Neslihan Atagül kardeşi?
  • 0
  • 31712
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Neslihan Atagül kardeşi kim?

Neslihan Atagül kardeşi kim? Neslihan Atagül’ün ikiz kardeşi var mı? Neslihan Atagül kardeşi Onur Tuna mı? Onur Tuna kardeşi Neslihan Atagül mü? Onur Tuna Neslihan Atagül’ün nesi oluyor? Neslihan Atagül İkizi İlkay Atagül kaç yaşında?

Neslihan Atagül kardeşi var mı?

Neslihan Atagül kardeşi Onur Tuna olduğu haberi magazin sayfalarında ve sosyal medya da tartışma yaratınca bu sorunun gerçek yanıtı da araştırılmaya başlandı. Güzel oyuncu Neslihan Atagül kardeşi var mı? Dizi ve sinema oyuncusu Neslihan Atagül kardeşi kim? Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül kardeşi kimdir? Neslihan Atagül kardeşi Onur Tuna mı? Neslihan Atagül kardeşi İlkay Atagül ile aralarında kaç yaş farkı var?

Neslihan Atagül kardeşi Onur Tuna mı?

Neslihan Atagül kardeşi Onur Tuna değildir. Bilindiği üzere Türkiye ve dünyada sevilen dizi film oyuncuları arasında yer alan Neslihan Atagül aslen Rus bir anneden ve Çerkez bir babadan dünyaya geldi. Ancak Babasının annesi ile ilişkisinin bitmesiyle ikinci evliliğini yapar. Bu evliliklerinden bu kez 2 üvey erkek kardeşi dünyaya gelmiştir.

Neslihan Atagül kardeşi İlkay Atagül’dür. Oyuncu Onur Tuna ve Neslihan Atagül’ün gerçekte akraba değildir ve kardeş değillerdir.  Bir dizi projesinde bir araya gelen ve abi kardeşi oynayan ikiliye bu roller belki de çok yakıştı ama Onur Tuna aslen Çanakkalelidir. Yani Neslihan Atagül ile hiçbir kan bağı bulunmamaktadır.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün babası basından derlenen bilgiler doğrultusunda Halk Otobüsü şoförüydü ve Bağcılar’da tek başına yaşıyordu. 2016 yılında hayatını böbrek yetmezliği nedeniyle kaybetti. Sonuç olarak Neslihan Atagül iki üvey erkek kardeşe sahiptir. Onur Tuna ile iş arkadaşlığı dışında bir bağları yoktur. İnternet üzerinden videolar ve çeşitli haberler yapılmasına rağmen böyle bir ilişki yoktur. Merak edenler oyuncu Onur Tuna hayatına ve biyografisine kolaylıkla bakabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!