Nico Brun kimdir?

Nico Brun kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Nico Brun Ceren Moray’ın eşi kimdir? Nico Brun ne iş yapıyor, mesleği? Ceren Moray boşandı mı? Ceren Moray eşi Nicco kimdir?

PAYLAŞ
Nico Brun kimdir?
  • 0
  • 5991
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Nico Brun nereli? Kaç yaşında?

Nico Brun kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Nico Brun Ceren Moray’ın eşi kimdir? Nico Brun ne iş yapıyor, mesleği? Ceren Moray boşandı mı? Ceren Moray eşi Nicco kimdir? Nico Brun Müslüman mı? Nico Brun hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Nico Brun hayatı ve biyografisi

Nico Brun Fransız şarkıcı, besteci ve söz yazarıdır. Nico Brun oyuncu Ceren Moray ile Bercelona’da tanışmasının ardından sevgili oldu. 2017 yılında Ceren Moray ile evlenmesinin ardından tanınmaya başladı.

Nico Brun kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu

Nico Brun 1981 yılında dünyaya geldi. Eğitimine Fransa’da başladı. Çeşitli enstürimanlar çalmaya başladı. Ardından müzik kariyeri başladı. 2014 yılında profesyonel olarak şarkıları yayınlanmaya başladı. 2016 yılında ve 2018 yılında müzik çalışmaları bulunan Nico Brun “Casual Affair, Fast House Series Vol.1, Deeper, Bobb” şarkıları ile tanınmaktadır.

Nico Brun Ceren Moray ile Bercelona’da tanıştı. Ardından İstanbul’a geldi. Sevgili olduktan sonra 2017 yılında Bodrum’da evlendi. Nico Brun boyu 1.80 cm kilosu 82 kg.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!