Nuri Serinlendirici kimdir?

Nuri Serinlendirici kimdir? Evli mi? Hayatı ve Biyografisi hakkında bilgiler.

PAYLAŞ
Nuri Serinlendirici kimdir?
  • 0
  • 3785
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Nuri Serinlendirici kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Azerbaycan müziğinin önemli sanatçıları arasında yer alan Nuri Serinlendirici ülkemizde 2014 yılında merhum sanatçı Ahmet Kaya’nın “Yakamoz” şaklısının remix olarak seslendirmesi ile tanındı. Günümüzde müzik kariyerini sürdüren sanatçı Nuri Serinlendirici özellikle de youtube üzerinden yayınladığı video klipleri ve düetleri ile dikkat çekmektedir. Kim kimdir bölümümüzde Nuri Serinlendirici hayatı ve kariyer yolculuğu hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Nuri Serinlendirici hayatı ve biyografisi

Nuri 29 Haziran 1979’da Azerbaycan Julfa Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nde doğdu. Nahçivan, Julfa’da büyüyen sanatçı uzun yıllardan beri Rusya’da yaşamını sürdürmektedir. Nuri Serinlendirici henüz 5 yaşında müziğe büyük bir ilgi gösterdi. 7 yaşındayken Julfa Bölge Müzik Okulu’na (Harmony Class) girdi. Müzik okulundan mezun olduktan sonra Julfa’da kendi müzikal kolektif koleksiyonunu yarattı. 1995 yılında Bakü’ye geldi ve eğitimine Bakü’deki Yasamal ilçesinin 286 numaralı ortaokulunda devam etti ve o okuldaki 11. sınıftan mezun oldu. Okuldaki çalışmaları sırasında kendi müzik kolektifini yarattı ve okulda konserler vermeye başladı. Liseden mezun olduktan sonra iki yıl “Yılmaz müzik okulunda” İstanbul Türkiye’de çaılıştı. 1999’da askerlik yapmak için ülkesine geri döndü. Askeri bir orkestrada görev yaptı. 2001 yılında askerlik görevini tamamladı. 2002’den bu yana Rusya Federasyonu’nda bulunan Nuri Serinlendirici şu anda Moskova’da yaşıyor müzikal bir kolektife sahiptir. Nuri Serinlendirici 2019 yılında Jane ile birlikte kameraların karşısına geçti. Günümüzde müzik çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Nuri Serinlendirici boyu, kilosu, burcu?

Nuri Serinlendirici boyu 168 cm kilosu 88 kg burcu İkizler.

Nuri Serinlendirici evli mi? Sevgilisi var mı?

Nuri Serinlendirici Jane Şirokihlə ile Dominik Cumhuriyeti’nde 2018 yılında basından ve gözlerden uzak gizlice evlenmiştir.

Nuri Serinlendirici fotoğrafları

Aşağıda Nuri Serinlendirici fotoğraflarına göz atabilirsiniz.

Nuri Serinlendirici instagram hesabı

Nuri Serinlendirici instgram hesabı için tıklayın.

Nuri Serinlendirici youtube

Nuri Serinlendirici youtube hesabı içi tıklayın.

Nuri Serinlendirici albümleri

Nuri Serinlendirici albümleri ve seslendirdiği müzikler aşağıda yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!