Oğuzhan Tıraş

Oğuzhan Tıraş YırtıkPantolon kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, Koreli sevgilisi? Oğuzhan Tıraş YırtıkPantolon boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Oğuzhan Tıraş
  • 0
  • 4641
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Yırtık pantolon Youtuber kim? YırtıkPantolon Youtube kanalının sahibi kimdir? Yırtıkpantolon Oğuzhan Tıraş kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu, Koreli sevgilisi? Yırtıkpantolon Oğuzhan Tıraş hakkında merak edilenler, kısaca hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri sizlerle birlikte olacak.

Tüm dünya yeni bir akımın içinde yepyeni bir kuşak oluştururken, kuşkusu Z kuşağının belirgin aktörleri arasında bugün yerini alan, tiktoker, youtuber, influencer, vloger, instagramer, bloger ve gezgin gibi kimliklere sahip simalar ortaya çıkmaya başladı. Artık hızlı tüketen, sabırsız ve bir o kadar tez canlı bir kuşak var. 2000’li yılları geride bırakıp son 5 yıldır internet ve mobil teknoloji cihazlarının da gelişmesi ile hayatımıza giren feneomenler arasında sesini duyuran isimler arasında Başarlı bir gezgin bulunmaktadır. Yırtıkpantolon Oğuzhan Tıraş bu isimlerden sadece birisi.

Oğuzhan Tıraş YırtıkPantolon kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, Koreli sevgilisi Oğuzhan Tıraş YırtıkPantolon boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Oğuzhan Tıraş Youtube uygulaması üzerinden gezi videoları ile ünlenen ve takipçi kazanan fenomendir. Avrupa , Asya ve diğer dünya ülkelerini gezen backpacker sırtında çanta taşıyan gezginlerden birisi olarak yanında Koreli sevgilisi ile içerikler üreten Oğuzhan Tıraş gezi düzenlediğ ülkelerin kültürleri ve yaşam tarzlarını anlatırken kendi deneyimlerine de yer vermeyi ihmal etmemektedir. Gezi rotasını Asya ülkelerine doğru yelken açarak ilerleyen Oğuzhan Tıraş Çin’in Uygur Türkleri zulmüne tepki amaçlı içerikler yayınlayarak büyük bir kitleye sahip olmuştur. Günümüzde youtube üzerinden kazandığı paralarla seyahat eden Oğuzhan Tıraş zaman zaman ailesi ve vloglarda babası hakkında da bilgiler aktarmaktadır.

Oğuzhan Tıraş 4 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Gaziantep’tir. Ailenin tek çocuğudur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlaya genç gezgin ve fenomen Oğuzhan Tıraş lise eğitiminin ardından Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdüren Oğuzhan Tıraş gezgin olarak macerasına 2015 yılında adım attı. İlk profesyonel videosunu takipçileri ile 2018 yılında buluşturdu. Dünyayı gezen ve seyahat vlogları kaydeden Oğuzhan Tıraş bu içerikleri sosyal medya hesabında paylaşarak yüz binlerce beğeni toplamaktadır. YırtıkPantolon Oğuzhan Tıraş Youtube’da popüler içerikleri seyahat vlogları ile üne kavuştu.  

YırtıkPantolon Oğuzhan Tıraş bir süre Latin Amerika  Brezilya’da yaşamaya başladı. Burada tanıştığı Koreli sevgilisi ile YırtıkPantolon adlı Youtube kanalı için seyahat vlogları çekmeye başladı. Bugüne kadar Latin Amerika, Brezilya, Hollanda, Fransa, Avusturya, Macaristan, Bulgaristan, Slovakya, İsveç, Danimarka, Almanya, Meksika ve Paraguay ülkelerini gezen Oğuzhan Tıraş ilginç video içerikleri paylaşmaya devam etmektedir. Ayrıca Malezya, Kore,  Endonezya, Japonya, Tayland, Brunei, Singapur, Hindistan, Tayvanve Bangladeş gibi Asya ülkelerini ziyaret eden sosyal medyanın macera ruhlu adamı Oğuzhan Tıraş 30 üzerinde ülke gezdi.

Maceraperest Oğuzhan Tıraş özellikle Pragda Dans Eden Ev önünde çektiği pozu ile sosyal medyada gündem oldu. Dans Eden Ev önünde verdiği pozun sonrasında pantolonunun yırtılması ile hayatı bir anda değişmeye başladı. Pantolonlarının yırtılmasına sitem eden Oğuzhan Tıraş lakabını bu günden sonra “Yırtık Pantolon” olmasına karar vermiştir.

Türk Gezgin Youtuber Yırtık Pantolon Oğuzhan Tıraş yurtdışında en çok dikkatini çeken ya da seni etkileyen olay neydi? Sorusuna cevap olarak; “İbiza’da (Eivissa- İspanya) zengin bir aile beni 15 gün evlatlık edinmişti. Bu gerçekten benim için farklı bir maceraydı.” demiştir.

Yırtıkpantolon Oğuzhan Tıraş 2016 yılında yayınladığı Yırtık Pantolon’dan Hikayeler adlı kitabı ile de konuşulan isimler arasında yerini aldı.  

Yırtıkpantolon Oğuzhan Tıraş boyu 1.78 cm kilosu 82 kg burcu Boğa, göz rengi kahverengi ve saç rengi siyahtır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!